Service

Kan du heller ikke se dine checkouts i analytics i din Shopify-shop?

Du vil snart ikke længere kunne se, hvilke interaktioner der er foretaget i checkout i din Shopify-shop

De seneste Shopify-opdateringer understøtter nemlig ikke længere eksterne scripts. Dette betyder desværre, at dine webanalyseværktøjer og digitale marketingpixels er i stor fare. Du vil derfor snart ikke længere kunne se, hvilke interaktioner der er foretaget i checkout, hvilket dels er en udfordring for dine kampagner og dels for din tracking, som din strategi styres via. 

Det betyder, at du bl.a. ikke længere vil kunne lave retargeting på de brugere, der har lagt produkter i indkøbskurven uden at gennemføre checkout-processen. Eller se de kunder, der er faldet fra ved bestemte trin i købs- eller researchprocessen.

Vi har en løsning. Ved at implementere server-side tracking, vil vi være i stand til at spore alle dine interaktioner og sende dataen til dine digitale marketingplatforme. Dette giver dig faktisk ekstra værdi. For takket være denne løsning vil du også kunne spore de brugere, der ikke var inkluderet i din nuværende sporing på grund af ITP- eller DNT-indstillinger. Alt i alt vil du opnå mere præcise resultater.

Alt efter hvor stort dit site er og hvor mange sprog I kører, er det et håndterbart og enkelt indgreb, som vi kan facilitere og implementere.


Hvad kan en server til server løsning?
 
Du vil kunne fange alle interaktioner og sende dem direkte fra din server til din analyseplatform – eller enhver anden digital marketingplatform, du bruger. Med en server til server løsning opnår du næsten 100% nøjagtighed i din sporing. Så hvorfor misse denne gyldne mulighed, for at komme med på vognen og få styr på dine 1. partsdata.
 
Hvordan starter jeg?
 
Kører din butik på Shopify, har du allerede muligheden for løsningen. Kontakt Martin Jagd Graeser eller Wojciech Zak. Vi hjælper dig med at vurdere din opsætning, og finde den helt rette løsning til netop jeres shop. Løsningens omfang kan variere afhængigt af, hvor mange Shopify-instanser du kører, hvilken licenstype du har, og hvor mange månedlige ordrer du genererer.