Kvantum Copenhagens bestyrelse

Online marketing er et ekstremt vidt begreb, der rummer lige så mange “religioner” og facetter, som der er faglige interessenter. Hos Kvantum Copenhagen har vi valgt at specialisere os i alle aspekter af e-commerce, hvilket adskiller os fra de fleste marketing bureauer, som ikke altid er lige specifikke, når det gælder kundekreds og faglige spidskompetencer.

Kvantums vision:

Vi vil være Danmarks foretrukne og bedste online marketingbureau med fokus på e-commerce.

Vores vision om at være Danmarks foretrukne marketingburaeu med fokus på e-commerce er ikke nogen nem opgave. Det kræver viden og kompetencer, som konstant må og skal opdateres, hvis vi skal holde fingeren på pulsen og sikre de bedste vilkår for vores kunder. Dette gælder naturligvis dels vores medarbejdere, der alle er fagligt dygtige e-commerce specialister, men det er også nødvendigt med en fagligt kompetent bestyrelse med henblik på at sikre retningen for Kvantum Copenhagen på strategisk niveau.

Bestyrelsen i Kvantum Copenhagen består derfor af fagpersoner, der hver især har deres at byde ind med i en digital verden, der er i konstant forandring. Bestyrelsens beskaffenhed gør, at vi danner et solidt fundament, som vi kan vokse fra og bygge videre på.

Det er bestyrelsens opgave at sikre, at vi fastholder fokus på strategien, så vi i Kvantum Copenhagen kan indfri vores vores vision og blive: Danmarks foretrukne e-commerce marketing-bureau.

Torsten Stiig Jansen

Bestyrelsesformand

Torsten Stiig Jansen arbejder som strategisk rådgiver for en lang række danske og udenlandske virksomheder som associeret partner i kommunikationshuset LEAD Agency. Her har Torsten rådgivet store virksomheder som blandt andet Vestas, Tesla, Roche, Facebook, Huawei og Lockheed Martin.

Tidligere har Torsten været diplomat på den danske ambassade i Washington og har haft en lang karriere som journalist i blandt andet DR, hvor han var udlandschef, korrespondent og studievært på TV-AVISEN. Torstens ekspertise er især inden for Public Affairs, strategisk kommunikation og krisehåndtering.

Foruden sin bestyrelsespost i Kvantum Copenhagen sidder Torsten i bestyrelsen for Dansk Aktionærforening, som er midt i en større forandringsproces.

Desuden er Torsten jævnligt kommentator og USA-ekspert på blandt andet TV2 NEWS.

Anders Rahr

Bestyrelsesmedlem

Anders Rahr er tiltrådt som bestyrelsesformand i Kvantum den 19. marts 2020.

Anders har senest været en del af den øverste ledelse i modekoncernen IC Group, som bl.a. ejede Peak Performance, Tiger of Sweden og By Malene Birger. Her gennemførte han store organisatoriske og digitale transformationer. Anders har skabt markante kommercielle resultater for internationale brands og er en erfaren leder, der er fast forankret i den digitale fremtid. Anders’ strategiske ledelseserfaring inden for e-commerce, omnichannel og digitalisering giver Kvantum en fordel i det strategiske bestyrelsesarbejde, som Anders kommer til at bistå bureauet med.

Gennem sine 10 år hos IC Group har Anders stået i spidsen for e-commerce, digital udvikling, logistik og IT på tværs af koncernens brands. 
Tidligere har Anders boet og arbejdet en årrække i Canada, hvor han siden 2004 har arbejdet med e-commerce.

Udover arbejdet i Kvantums bestyrelse er han også Advisory Board medlem hos virksomheden BotXO.

Martin Jagd Graeser

Bestyrelsesmedlem

CEO og Founding Partner i Kvantum Copenhagen, uddannet multimediedesigner og cand.mag. i medie­videnskab.

Siden 2007 har Martin arbejdet med online marketing for danske og internationale kunder på forskellige danske bureauer. Martin har arbejdet med virksomheder i ind- som udland herunder brands som Volvo, 3, TrygFonden, Novo, FLSmidth, Coop og flere danske og internationale fashion brands.

Martin har, udover at have startet sit første bureau i 2007, haft en lang karriere som konsulent inden for direct marketing, online kommunikation, webudvikling og e-commerce marketing og strategi.
I 2013 blev Martin Managing Director for udviklingshuset Contentcube, hvor han skulle stå for en større “turn around”. Efter at have færdiggjort opgaven her, besluttede han og Rasmus sig i 2014 for at starte Kvantum Copenhagen.

I 2016 blev Martin kåret til Berlingskes Talent 100 i kategorien “Iværksætter” under overskriften: En ordentlig reklamemand.

Martin udkom i 2019, sammen med Rasmus, med bogen: “Transparens og kontroltab – om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid”, på GADs forlag. Bogen har solgt mere end 400 eksemplarer. Derudover er Martin også fast klummeskribent i Markedsføring og er en ivrig debattør i Børsen, Finans, Politiken og Information. Her skriver han om alt fra online trends, New Retail, Amazon, Globale Online markedspladser og strategi inden for e-handel og nye medier. Martin holder desuden foredrag om e-handel, -strategi, New Retail m.m.

Rasmus Frølund Thomsen

Bestyrelsesmedlem

COO og Founding Partner i Kvantum Copenhagen, uddannet fra DMJX med speciale i medie­ produktion og management.

E-­commerce­ specialist med fokus på Analytics og datadrevne markedsføringsprocesser.

Rasmus Frølund Thomsen har mere end 15 års erfaring med digital markedsføring og -optimering. Rasmus har flere års digital erfaring fra medicinal-, rejse- og bureau-/udviklingsbranchen.

Gennem årene har Rasmus hjulpet danske og internationale brands med online marketing, udvikling af store e-commerce løsninger og online strategier – alt fra kunder som: Libratone, Volvo, Novo, FLsmidth, Maria Black, NN07, BabyDan mfl. Rasmus skrev desuden bogen Transparens og Kontroltab i 2019 sammen med Martin.