Hovedstadsområdet er gået i hi med nye restriktioner lige midt i det store julesalg. Netbutikkerne har rekordtravlt og pakkeposten kan dårligt følge med. Amazon er åbnet i Sverige og er klar til at rykke ind i Danmark.

Hvad skal detailhandlen gøre i så omskiftelige tider? De skal først og fremmest indse, at forandringerne under coronakrisen er kommet for at blive og ikke bare kan trylles væk.

Problemet er dem, som har set det hele som et tordenvejr, der ville gå over, så de kunne komme tilbage til ’normalen’. For nu er det blevet rykket markant, hvad der er normalt.

“Der er dem, som troligt holder fast i, at internettet er det onde, som kun vil mig noget skidt. De prøver at bekæmpe det med tåbelige forslag om, at der ikke må være for meget nethandel i jyske byer. De har ikke forstået, at de bliver nødt til alt rykke mod morgendagens retail. Og de får det rigtigt svært, især når Amazon kommer”, siger Martin Jagd Graeser.

(…)

Læs hele interviewet med Martin Jagd Graeser hvor han bl.a. kommer ind på, hvordan man skal forholde sig til Amazon som annonceringsplatform i Finans.dk her.