Kvantum Copenhagen rundede 6 år den 1. november 2020 og har gennem årene fokuseret mere og mere på e-commerce marketing og e-commerce strategi for danske og internationale virksomheder. Det har resulteret i, at Kvantum Copenhagen nu ansætter en CSO med ansvaret for udviklingen af bureauets og kundernes strategi. Derfor har bureauet ansat Morten Jensen, der kommer fra Aller-bureauet, OTW A/S:

“Morten kommer med mere end 10 års solid erfaring fra bureau- og rådgivningssiden. På den måde passer han perfekt ind i teamet og den kultur, som vi har på bureauet, og vil matche den rejse som bureauet påbegyndte i anden halvdel af 2020. Jeg ser et super match med vores kunder og den strategiske udvikling, som bureauet har oplevet siden marts 2020, hvor e-handlen for alvor tog fart”, udtaler CEO og Founding Partner Martin Jagd Graeser

Hos Kvantum skal Morten bidrage til og styrke den udvikling og rejse, som bureauet er på, og dermed styrke den fremtidige strategi- og kampagneudvikling af kunderne. Morten får en central rolle, når det handler om at binde e-commerce, kunderejser og historiefortælling sammen i ét marketing setup, hvilket Kvantum Copenhagen har ageret i siden stiftelsen af bureauet i 2014. Derudover vil Morten Jensen indgå i en rolle, hvor det at løfte væksten yderligere blandt eksisterende kunder er en central del for udviklingen af bureauet.

“Kvantum er et interessant bureau af flere årsager. Ud over at bureauet allerede er skarpe til at levere e-commerce resultater til kunderne, så har de også et skarpt øje for at omsætte kundedata og -insights til logiske og værdiskabende digitale kunderejser. Jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle denne del hos bureauets kunder, men også kombinere den med dialoger og løsninger til hvordan vi kan bruge indsigter og historiefortælling til at styrke kundernes markedsposition og bundlinje”, siger Morten Jensen.

Morten Jensen er tiltrådt stillingen som CSO og Client Director d. 1. februar.

Yderligere information:

Morten Jensen: e-mail: ​mj@kvantum.com​ / +45 27 20 30 47 & Martin Jagd Graeser: e-mail: ​martin@kvantum.com​ / +45 53 77 15 54