E-commerce Marketing-bureauet Kvantum vil være frontløber på databaserede indsigter til e-commerce og opruster med ny, erfaren profil.

Der er fart på hos Kvantum, der bare det sidste år har åbnet kontor i Aarhus, udviklet nye on- og offline retail-strategier med deres e-commerce kunder, og gearet gevaldigt op på de strategiske ressourcer.

Med ansættelsen af Joel Welling som E-commerce Data Specialist tager bureauet nu endnu et syvmileskridt for at være foran udviklingen og frontløber på databaserede indsigter. Joel Welling kommer fra GroupM, og han bliver spydspids i arbejdet med at udvikle og styre det datafundament, der skal levere nye indsigter og afdække uudnyttet potentiale for Kvantums kunder.

Med en stigende kompleksitet i hvordan kvaliteten af data påvirker performance hos e-commerce-forretninger, er der meget værdi at hente ved at skabe nye indsigter gennem analyse og optimering på tværs af feeds og kanaler.

“Selvom alle moderne forretninger i et vist omfang er datadrevne, er mange e-commerce-virksomheder stadig bagud, når det kommer til både opsamling og udnyttelse af data på tværs af forretningens kanaler og platforme”, udtaler Rasmus Frølund Thomsen, CTO og Founding Partner i Kvantum og fortsætter: “Derfor er en effektiv strategi for opsamling og håndtering af kundedata blevet en afgørende konkurrencefordel i sig selv.”

Pt. tyder alt på, at man som e-commerce-forretning allerede nu skal være klar til at håndtere en presset forsyningskæde i 2022. Samtidig er der gang i store forskydninger i Big Tech, der ændrer vilkårene og mulighederne for at spore og reagere på digital købsadfærd. I marketing-regi betyder det, at man skal kunne agere hurtigt og agilt på tværs af kanaler – og få alle platforme og kundeinteraktion til spille sammen for at være konkurrencedygtig.

Det er ikke mindst på denne baggrund, at Kvantum nu opruster med en dedikeret data-profil, der kommer til at spille en væsentlig rolle i forretningsudviklingen, både hos bureauets eksisterende og nye kunder.

Kort om Joel Welling

 • Joel er netop startet hos Kvantum som Ecommerce Data Specialist med særligt fokus på at få rådata og analyser til at give dybere indsigter og nyt overblik.
 • Han har altid interesseret sig for arbejdet med at skabe nye indsigter på tværs af kanaler, der skaber værdi for forretningen.
 • Joel er oprindeligt fra Finland men har det seneste 6 år boet i København.
 • Han har arbejdet med digital marketing i fem år, både som specialist inden for e-mail, copywriting og SEO, samt som rådgivende konsulent på MarTech-løsninger.
 • Joel kommer fra GroupM, hvor han senest har siddet som Digital Project Manager.

Fakta om Kvantum

Kvantum er specialister i at rådgive retail brands i ind- og udland i online e-commerce services og kanaler (Google, Facebook, Amazon, e-mail, snapchat mfl.), og bureauet hjælper i dag en lang række danske brands som: Norlys, NN07, Maria Black, Footzone Group, Les Deux, Småfolk, Carhartt WIP, Pyk og Sportmaster. Kvantum har ca. 20 medarbejdere fordelt i Struer, Aarhus og København.

 • Kvantum er et digitalt marketingbureau, som har specialiseret sig i optimering af kundernes e-handelsforretning via Google, Shopping, MyBusiness, Facebook, Instagram og Amazon. Kvantum servicerer både danske og nordiske kunder, der ønsker at optimere trafikken til deres webshops samt drive online trafik til fysiske lokationer.
 • Virksomheden blev stiftet i 2014 af Martin Jagd Graeser og Rasmus Frølund Thomsen og er i dag et hold bestående af 19 E-commerce marketing eksperter. Kvantum opererer i de nordiske lande, Tyskland og UK og har både dansk, tysk, engelsk og svensktalende medarbejdere.
 • Kunderne er primært inden for fashionbranchen bl.a.: NN07, SunBuddies, Trés Biene, Maria Black, Les Deux, Småfolk, Marmar, Babydan, mfl.
 • E-eksport. Kvantum hjælper mange af deres kunder i Sverige, Tyskland, UK og Frankrig. Visionen er at blive Europas førende e-handelsbureau.
 • Nye arbejdsformer. Martin og Rasmus holder fingeren på pulsen og arbejder på at sikre de bedste vilkår for både kunder og medarbejdere. Afdelingen i Aarhus er virksomhedens seneste bud på udvikling af organisering og ledelsesformer.
 • I 2016 blev Martin kåret til Berlingskes Talent 100 i kategorien “Iværksætter” under overskriften: En ordentlig reklamemand.
 • Martin og Rasmus udkom i 2019 med bogen: “Transparens og kontroltab – om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid”, på GADs forlag. Bogen har solgt mere end 400 eksemplarer.
 • Derudover er Martin fast klummeskribent i Markedsføring og er en ivrig debattør i Børsen, Finans, Politiken og Information. Her skriver han om alt fra online trends, New Retail, Amazon, Globale Online markedspladser og strategi inden for e-handel og nye medier.

Kvantum Copenhagen ApS holder til i hjertet af København på Toldbodgade 55B, 1253 København K og nu også i hjertet af Aarhus: Kvantum Aarhus, Vesterbro Torv 3, 3, 8000 Aarhus. CVR Nr. 36421355