Et stort velkommen til Sigrid Willads Petersen, der i dag tiltræder stillingen som Junior Ecommerce Marketing & Amazon Specialist hos Kvantum.

Sigrid kommer først og fremmest til Kvantum som tysk-dansk glosejonglør med bred viden om tysk sprog, kultur og erhverv. Sigrids baggrund er blandt andet 6 års undervisningserfaring som lektor i dansk og tysk ved Handelsgymnasiet i Holstebro. Herfra kommer hun med stærke kompetencer inden for korrekt og konsistent sprogbrug med særlig fokus på virksomhedskommunikation og -kultur.

Derudover har Sigrid alsidig erfaring inden for tekstproduktion og oversættelse – senest som selvstændig kommunikationskonsulent, hvor hun bl.a. har hjulpet kunder med markedsføringstekster, websites, manualer og korrespondance.

Sigrid har desuden boet i både Köln og München og har arbejdet som website administrator og oversætter for et dansk datterselskab i en tysk koncern. Den praktiske interkulturelle erfaring har givet hende et skarpt blik for omgangsformer, samt samspil mellem krav og procedurer i dansk-tyske samarbejder.

Hos Kvantum venter der Sigrid en grundig oplæring i annoncering. Kombineret med Sigrids egne kompetencer inden for tysk sprog og kultur vil hun bidrage til, at Kvantums kunder får et sikkert tag i det tyske marked.