Decadent Copenhagen Taske

Decadent Copenhagen

Decadent Copenhagen

Håndværk, tidløst design og sjæl er i højsæde hos Decadent Copenhagen


Baggrund

I 2005 startede Karina Mundt Holst taske brandet Decadent Copenhagen. Efter flere år i modebranchen besluttede hun sig for at skabe sit eget brand, da hun en dag forelskede sig i sin mors taske fra 70’erne. Derefter gik hun igang med at redesigne tasken, der senere blev til den ikoniske Decadent-taske, der går under navnet working bag.

Alle Decadent styles bliver designet af Karina Mundt Holst selv, men i dag er der et dedikeret team af medarbejdere, der hver dag hjælper med at gøre idéer til virkelighed. Decadent skaber tidløse produkter af høj kvalitet, som kan være i garderoben i mange år.

Løsning

Decadent har været kunde hos Kvantum siden 2016. Siden da har vi arbejdet med at øge kendskabet til Decadent og øge brandets online performance via betalt annoncering, og med stor succes. 

I oktober 2020 afholdte Decadent deres midseason udsalg, hvor der var betydelig interesse fra kunderne online. Hvis man ser på oktober måned 2020 sammenlignet med oktober 2019, er den samlede omsætning på tværs af betalt annoncering (Google ads) og organisk trafik (SEO) steget med 68%. Det er omsætning, der er genereret af midseason udsalget, som resultat af en stabil e-commerce indsats år over år. Udefra set kan det virke nemt at skabe høj omsætning til et udsalg. Men det at lave et godt udsalg, der rydder hylderne, kræver forberedelse op til udsalget – hvor der forinden er optimeret i en sådan grad, at udsalget genererer så høj omsætning som muligt. 

Effekt

I forbindelse med midseason havde vi fokus på at optimere kampagnerne mod udsalget så meget som muligt. Der blev tilføjet nye søgeord for at fange mere trafik og dertil tilføjet negative søgeord for at ekskludere dårlige søgninger og forbedre relevante besøg. Hvis man ser på Google ads omsætningen for oktober 2020, sammenlignet med samme periode sidste år, så er den steget med hele 195%. Bag dette tal ligger også en stigning i konverteringsraten (klik på Google der leder til salg på webshoppen) på 121%, hvilket er et resultat af det midseason udsalg, der har kørt i oktober.

I oktober lå ROAS (Return On Ad Spend) samlet set på 896% på tværs af alle markeder, hvilket er en stigning på 155% siden sidste år. Det vil sige, at for hver gang Decadent bruger 1 kr. på Google ads annoncering, så får de den næsten 9x igen. På det danske marked er ROAS endnu bedre med 1.096% – det vil sige, at her får Decadent deres annoncekroner næsten 11x igen.

Det kræver et vis brandkendskab og -interesse, hvis man skal formå at lave et udsalg som dette. Et brandkendskab der som regel er bygget op over flere år. Det vi opnåede med Decadents midseason udsalg er et resultat af det brandkendskab, som vi har arbejdet hen mod siden 2016. 

Decadent skuldertaske
Decedant Ecommerce dame
Decadent bæltetaske
Decadent pung

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Maria Black Pinterest armbånd

Maria Black Pinterest kampagne

Maria Black Pinterest kampagne


Baggrund

Siden 2010 har Maria Black skabt smykker med formålet om at favne individualitet og personlig stil. I dag kan brandet købes i hele verden både online og fysisk.

Kvantum har siden 2019, med stor succes, hjulpet Maria Black med at forbedre sin online performance både i Danmark og i udlandet. Casen taler for sig selv, og er intet mindre end en fantastisk historie der skaber grundlag for fremtidig online vækst og test af nye muligheder.

Med stor online vækst og en solid strategi for tiltag på Google Ads, Google Shopping, SEO og Facebook falder en naturlig samtale på, hvilke nye muligheder der kan udnyttes og testes. Således blev online væksten omsat til en test af annoncering på det sociale medie Pinterest for Maria Black i Danmark.

Løsning

Instagram, Facebook og Pinterest er alle hverdagsmedier som 60% af danskerne over 12 år søger til dagligt*. Det er oftest på de sociale medier, at brugeren findes når de færdes på nettet, og det gør dem til et stærkt led i kommunikationen med en potentiel kunde. Som modebrand på de sociale medier, er det ikke nok bare at vise sine produkter. Mode handler om at inspirere gennem livsstil, billeder og engagement. Især Facebook, Instagram og Pinterest er gode midler til at skabe engagement og interaktion mellem brand og bruger.

Det, der skiller Facebook og Instagram fra Pinterest, er det formål, brugeren kommer til mediet med. Facebook og Instagram bliver primært brugt til at få indblik i nutiden; et øjebliksbillede af hvad ens netværk foretager sig, og hvad de virksomheder, man følger, har at sige. Mens Pinterest bruges til inspiration til nye projekter, mode, livsstil og indretning, og mediet er derfor en god kanal til at skabe interaktion og engagement mellem afsender og modtager. Muligheden på Pinterest ligger i at påvirke først i købsprocessen, hvor beslutningen om, hvad man mangler, endnu ikke er fastslået.

Vi har set gode resultater ved at have en fast kampagne på Facebook for Maria Black. En kampagne der havde til formål at samle de brugere op, der ikke konverterede på sitet. Vores erfaringer fra Facebook skabte grunden for en test af remarketing kampagner på Pinterest for Maria Black i Danmark i perioden fra september 2020 – januar 2021.

Effekt

Sammenlignet med mediespend’et (brugt på samme kampagne på Facebook i samme periode) brugte vi til sammenligning 52% på Pinterest kampagnen. Det havde bemærkelsesværdigt gode resultater:

→ +43% flere eksponeringer, til tidligere besøgende
→ +41% flere klik, fra tidligere besøgende
→ +28% højere omsætning, fra tidligere besøgende
→ +29% flere salg, fra tidligere besøgende

Dertil kan man lægge bonus effekten af nye potentielle kunder for Maria Black.

Unikt for Pinterest er, at brugerne interagerer med annoncer på en anden måde end på Facebook og Instagram. Det er normen, at der gemmes relevante pins på storyboards, og på den måde skabes der ringe i vandet, hvor annoncen kommer videre ud til nye potentielle kunder. I perioden var der 462 saves, der skabte følgende resultater:

→ 35% ekstra eksponeringer, til nye potentielle kunder
→ 11% ekstra trafik til sitet, fra nye potentielle kunder

Vi har taget de enormt positive effekter af kampagnen på Pinterest et skridt videre, og derfor har vi i skrivende stund udvidet kampagne typen til alle markeder for Maria Black. Samtidig er vi i gang med at teste endnu flere muligheder.

I den kommende tid kommer vi til at teste målretning af nye potentielle kunder gennem act-a-like audiences samt annoncering baseret på emner og søgeord.

Kontakt os

Skal vi se på muligheden for annoncering af dit brand på Pinterest? Kontakt da Martin Jagd Graeser på e-mail: martin@kvantum.com

 

Maria Black Halskæde
Maria Black Pinterest armbånd
Maria Black Smykker
Maria Black Ankelkæde

Liewood

Liewood


Baggrund

Liewood, der har produceret accessories og interiør til babyer og små børn siden 2015, er grundlagt af Anne Marie Lie Nielsen. Med sine 15 års erfaring fra modebranchen har Anne Marie skabt et interiør koncept til børn med fokus på funktionalitet, rene linjer og enkle detaljer. Liewood er funderet på idéen om at leve et enkelt familieliv, og derfor er funktionaliteten i højsædet.

Liewoods produkter er produceret i bl.a. bambus, økologisk bomuld, genanvendt polyester og silikone, som alt sammen bygger på tanken om bæredygtighed og på at tage ansvar for de næste generationer. Liewood sælger alt lige fra tilbehør til babyer i form af spisestel, pusletasker, stofbleer og legetøj til sko og tøj til børn.

I det følgende kan du blive klogere på, hvordan vi har forbedret Liewoods performance på Google og Facebook og med hvilke resultater.

Løsning

Hos Liewood var det Google ads og Facebook ads, der blev valgt som annonceringsform, hvor der på Google ads løbende er blevet eksperimenteret med nye søgeord. Derudover optimerede vi også på SEO, hvor blandt andet optimering af sidetitler og metabeskrivelser var i fokus med henblik på løbende at forbedre klikraten. 

På ads delen blev der løbende justeret på kampagnerne afhængigt af sæson, og hvilke produkter der formodentlig ville sælge bedst. F.eks. havde vi i forårs- og sommermånederne fokus på at optimere en kampagne for strandprodukter, hvilket i maj 2020 førte til en stigning på 334% i omsætningen for denne kampagne sammenlignet med maj året før. Derefter blev kampagnen udvidet med nye produkter og nye søgeord.

Da vi fik Liewood som kunde havde de en udfordring i og med, at de ikke havde et dansksproget site, men i stedet havde satset på et engelsksproget. Vi rådgav dem til at få et dansksproget site, da de på den måde ville få mulighed for at udnytte det danske marked i endnu større grad, end de gjorde. Af den vej skabte vi en kanal, der øgede online omsætningen markant. Herunder kan du læse nogle af de resultater, vi har opnået for Liewood. Selv under coronakrisen klarede de sig særdeles godt som webshop.

Effekt

Trods coronakrisens aftryk på de fleste i retailbranchen klarede Liewood sig rigtig flot igennem, når man ser på tallene.

I maj 2020 var der en samlet stigning på i alt 161% i omsætningen på webshoppen, som resultat af SEO- og ads-indsatsen. Derudover steg antallet af transaktioner i samme periode med imponerende 150%.

SEO-indsatsen i april 2020 var tallene også yderst positive. På .com-domænet steg antallet af brugere med 134%, når man sammenligner med april året før. Derudover steg omsætningen med hele 256%, hvortil også antallet af transaktioner steg med 314%. Det vil sige, at den omsætning, der er genereret fra de organiske søgeresultater, er steget markant i april måned trods coronakrisen.

Ser vi på, hvordan Google ads udviklingen var i april 2020, så steg omsætningen også her med 158% sammenlignet med året forinden. Derudover steg antallet af transaktioner med 162%. Det er et resultat af dem, der foretager et køb på webshoppen, og som har klikket på en af annoncerne på Google forinden købet.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Småfolk

Småfolk


Baggrund

I marts 2007 fik Småfolk deres første lille butik i Holbæk, og et par år forinden var den første Småfolk kollektion blevet vist frem på messe i København. Siden da er det blevet til 4 kollektioner årligt, hvor der eksperimenteres med nye styles, og der går aldrig mere end 10 uger, før der er nye varer i butikken. 

Småfolk leverer til kunder i hele Europa, Korea, Australien og flere andre lande, og den lille butik i Holbæk er nu blevet til fem børnetøjsbutikker. 

Småfolks designs er farverige og i den bedste kvalitet. Hver kollektion er lavet, så de passer sammen med forrige kollektioner, så tøjet kan sammensættes med tøj fra andre kollektioner. 85% af kollektionerne er OEKO-TEX certificeret, og 100% af babytøjet har samme certificering, hvilket betyder, at tøjet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Derudover er meget af tøjet i økologisk bomuld, så du kan være sikker på, at tøjet er fremstillet på en miljøvenlig måde. 

I det følgende kan du læse om, hvordan vi har løftet Småfolks online performance og med hvilke resultater.

Løsning

For Småfolk optimerer vi Google Ads, SEO (søgemaskineoptimering) og Facebook. På Ads delen har vi blandt andet haft fokus på udsalgskampagner, der har genereret flotte resultater.

Desuden har vi tilføjet flere søgeordstyper af ordet Småfolk, hvilket har øget den omsætning, der er genereret fra Ads markant.

På SEO arbejder vi blandt andet løbende med at forbedre kategoriteksterne på Småfolks side samt forskellige tekniske SEO-tiltag, der forbedrer Småfolks konverteringer på sitet.

Effekt

Ser man på Google Ads delen, kan man se i august måned 2020 – godt og vel to måneder efter vi fik Småfolk som kunde – at omsætningen steg med imponerende 662% som resultat af ads-indsatsen, hvis man sammenligner med august året før. Derudover var antallet af besøg til Småfolk.dk i samme periode steget med hele 135%.

SEO delen er antallet af nye brugere, der kommer ind gennem den organiske trafik, allerede efter to måneder steget med 124%, når man sammenligner august 2020 med forrige år. Stigningen i den organiske trafik og antallet af nye brugere afspejlede sig tydeligt i den organiske omsætning, som steg med imponerende 787% i samme periode. Derudover steg antallet af gennemførte ordrer på siden med 168%.

Overordnet set er omsætningen fra den samlede online trafik steget med imponerende 315%, når man sammenlignet august 2020 med sidste år. Derudover steg antallet af online køb med 156%. Det er vilde tal på så kort tid – når man regner med, at Småfolk blev kunde hos Kvantum i juni 2020.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Rezet Store

Rezet Store

"Gennem mange år har Kvantum været fast sparringspartner og bureau på online marketing i Rezet Sneaker Store. De har fra start af vist sig som en agil medspiller, der hurtigt indstillede og tilpassede deres ydelser og services til det nichemarked, som Rezet befinder sig på. Deres omhyggelige, visionære og professionelle tilgang til vores forretning har bidraget eksplosivt til den digitale vækstrejse, Rezet har været på den sidste håndfuld år. Vi har desuden oplevet Kvantum som enormt tilgængelige – og det er altså ikke en metervare anno 2020. Når man arbejder sammen med Kvantum, kan man forvente at blive mødt i øjenhøjde og budt på faglige diskussioner og udvekslinger af know-how"
- Mathias Bruun Christensen, Co-Founder & Creative Director hos Rezet Sneaker Store


Baggrund

Rezet Store startede i en gammel Københavnerlejlighed tilbage i 2010, hvor de to grundlæggere Mathias Bruun Christensen og Kasper Mølgaard Nielsen lagde grundstenene til den virksomhed, der i dag har positioneret sig som et af de stærkeste sneaker brands på det danske retail marked.

Rezet Store beskæftiger i dag 70 ansatte og har foruden rezetstore.dk syv fysiske butikker fordelt i de fire største danske byer; København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Markedet for sneakers har udviklet sig særdeles progressivt over de seneste år, og den udvikling har Rezet Store fulgt navnligt med deres online platform, hvor det har vist sig, at størstedelen af deres omsætning kommer fra. Rezet vægter sin online performance højt, og i samarbejde med Kvantum er der hen over årene blevet lagt et stort arbejde i blandt andet at forbedre Rezet Stores positioneringer på Google som værende nr. 1 på de relevante søgeord.

Løsning

Rezet Store var et af bureauets første kunder tilbage i 2014, da Kvantum startede. Siden da har vi været mere eller mindre hele e-commerce paletten rundt med dem. Alt lige fra SEO, SEM, Shopping, Facebook, re-marketing, dataanalyser, Tagmanager, Analytics til migrering til nye sites og rådgivning, så de kunne bibeholde deres stærke position på nettet inden for kategorien sneakers, har indgået i samarbejdet med dem.

Resultaterne har været forbløffende, og vi har formået at løfte deres online omsætning til nye højder. Desuden har vi været med til at skabe den succes, der i 2017 gav dem en 1. plads til e-handelsprisen. Det kan du læse mere om her.

Effekt

→ Hvis vi ser på SEO-indsatsen for Rezet Store er det tydeligt, at det grundarbejde, der er blevet lagt fra 2014 og årene frem, stadig bærer frugt den dag i dag. På de mest relevante søgeord såsom “new balance 990” ranker Rezet Store stadig som nr. 1 på de organiske søgeresultater på Google, hvis man ser på den gennemsnitlige positionering de seneste 12 måneder. Derudover ranker Rezet Store gennemsnitligt som nr. 2,6 over en 12 måneders periode på søgeordet “sneakers”, som i øvrigt er et populært søgeord, og derfor en svær position at konkurrere på.

→ Hvis vi skal eksemplificere den effekt som SEM-indsatsen har haft for Rezet Store, skal vi et smut tilbage til 2016, hvor vi f.eks. i april måned så en stigning på 142% i omsætningen, hvis man sammenligner med april året før. Stigningen i omsætning er naturligvis et resultat af arbejdet med Google ads, og måles på den trafik, der er genereret herfra. I samme periode steg antallet af transaktioner på webshoppen ligeledes med 134%.

I april 2016 introducerede vi Nike Inneva Woven annoncer på Google, der i samme måned performede ekstraordinært godt. Allerede efter udløbet af april kunne det ses, at konverteringsraten (klik på annoncen, der leder til salg på webshoppen), lå på 2,93%, hvilket på daværende tidspunkt var dobbelt så højt som sitets gennemsnit. Og det på trods af, at annoncerne først blev igangsat den 21. i måneden.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Bundgaard

Bundgaard


Baggrund

Vi skal helt tilbage til 1904, hvor Bundgaard sko blev etableret i Esbjerg. Gennem flere generationer har Bundgaard designet sko til aktive og nysgerrige børn – sko der kan bruges i alt slags vejr og til hver en årstid. Som de første på markedet i Skandinavien har Bundgaard sko revolutioneret kunsten at producere og designe fodtøj til børn og rent faktisk tænke børns behov ind i denne proces.

Fra deres kontor i Nordhavn lancerer de hvert år to kollektioner af håndlavet læderfodtøj til børn i alderen 0-16 år. Selvom brandet beror på gamle værdier og klassiske design teknikker, der er gået i arv gennem generationer, og som særligt var populære i 70’erne og 80’erne, så har børneskotøjsmærket været gennem en rebranding i de seneste par år, hvor de også har fået egen webshop. Hos Kvantum har vi hjulpet Bundgaard med at forblive relevante online og taget deres performance til nye højder.

Løsning

Vi har arbejdet for Bundgaard sko i godt og vel 2 år siden 2018, hvor vi har hjulpet dem i Tyskland og Danmark med Ads og Shopping. Vi skaffede dem vækst i et marked med stor konkurrence, og i en tid, hvor det ikke var sko, man de facto købte online til sine børn. Vi fik vendt denne trend for brandet og løftede dem ind i den digitale sfærer.

Gennem løbende sparring og dialog har vi hos Kvantum sørget for, at Bundgaard sko har haft de mest relevante annoncer på Google og med gode resultater. Der er løbende blevet tilpasset budskaber i annoncerne afhængigt af sæson og produkt, så de til hver en tid har haft højst mulig eksponering i forhold til budgettet. Nedenfor har vi eksemplificeret nogle tal på det danske marked, som så lige så flotte ud på det tyske.

Effekt

→ Hvis vi ser på den overordnede SEM-indsats hos Bundgaard i Danmark, så sætter effekten sine tydelige spor i resultaterne. I juni 2019 lå omsætningen 89% over omsætningen for samme periode året før. Dette er altså et direkte resultat af den trafik, der er genereret fra annoncerne og ind på webshoppen. Desuden steg antallet af transaktioner på shoppen i samme periode med 101%.

→ I juni 2019 kørte vi en Google ads sommerudsalgskampagne, som havde en særdeles positiv effekt. Ads genererede i denne måned 170% flere besøg til webshoppen sammenlignet med året før, og i samme periode steg omsætningen, som resultat af ads, med 119%. Antallet af transaktioner steg også med imponerende 126%. Der er ingen tvivl om, at der er omsætning at hente for annoncekronerne – i juni 2019 lå ROAS på 722%, hvilket vil sige, at for hver gang Bundgaard brugte 1 kr. på annoncering, så fik de den 7 x igen.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Sportmaster

Sportmaster

Sportmaster


Baggrund

I efteråret 1979 blev virksomheden grundlagt af 16 DIFA-isenkræmmere. Og i stedet for at sælge sport-, camping-, og fiskeudstyr i deres isenkrambutik, valgte de at etablere rigtige sportsbutikker i selvstændige lokaler, som i begyndelsen gik under navnet DIFA Sport.

I 1987 begyndte butikkerne at målrette deres koncept med nyt logo og et fælles butiksnavn på facaderne. Siden er brandet blevet endnu mere tilpasset og målrettet særligt til den digitale æra, vi befinder os i nu, med Sportmasters egen webshop og kundeklub, og i dag beskæftiger kæden intet mindre end 1.000 medarbejdere.

Sportmaster har store ambitioner ikke mindst er det seneste opkøb et bevis på dette. I 2019 blev Sportmaster nemlig opkøbt af Sportmaster Pte. Ltd., der også har butikker med samme navn i Kina, Polen, Rusland, Ukraine, Kazakhstan m.fl.

Løsning

Vi har arbejdet for Sportmaster siden 2019. Vi har hjulpet dem med SEO og Analytics samt arbejdet med analyse af online data. Derudover har vi under Covid-19 nedlukningen og frem hjulpet Sportmaster med udviklingen af sider, der på baggrund af BI data, skulle sælge hjemmetræningsudstyr.

Ud over at arbejde med SEO har vi hjulpet Sportmaster med Tag manager-opgaver, som handler om at udforme koder, også kaldet tags, på et website, der gør det muligt at måle mere præcist på effekten af de tiltag, der foretages på et site, samt hvordan brugerne interagerer med sitet. Vi har været hele vejen rundt på paletten i forhold til optimering af Sportmasters e-commerce forretning, og har altså ikke kun lavet klassiske digitale marketingopgaver for dem.

Effekt

→ På SEO-indsatsen har Sportmaster formået at styrke sin online performance selv i lyset af coronakrisens indtog i Danmark. Sportmaster reagerede hurtigt under nedlukningen af de fysiske butikker, hvor de måtte sande, at indtægten i denne tid måtte og skulle komme fra online. Derfor hjalp vi Sportmaster med at sætte sider op på webshoppen, der havde til formål at sælge hjemmetræningsudstyr. Da disse sider i april begyndte at generere trafik resulterede det i, at der i april måned 2020 kunne ses en stigning på 68% i antallet af nye brugere på sitet, hvis man sammenligner med april året før. Derudover steg antallet af transaktioner på shoppen med 23% i samme periode.

→ Mere generelt kan det siges om Sportmaster, at det grundlæggende SEO arbejde har virket og haft imponerende effekt på nogle helt essentielle søgeord. Således ligger Sportmaster på en solid førsteplads på blandt andet søgninger som “nike free dame”, “tennisstrømper” og “motionsredskaber”, hvis man ser på en 12 måneders periode.

Sportmaster

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Politiken YouTube kampagne

Politiken kampagne

”Kvantums store ekspertise, erfaring og hurtige ageren hjalp os med at lancere en større kampagne på flere platforme med meget kort varsel. Med deres hjælp blev kampagnen en stor succes, og vi er utrolige glade for at de kan supplere med kompetencer og viden om digital markedsføring på områder, hvor vi selv mangler”

 

- Simon Fancony, senior business developer Politiken


Baggrund

Politiken stod i februar 2020 overfor at skulle køre en landsdækkende brandingkampagne for avisen. I samarbejde med &Co. (The North Alliance) skulle vi hos Kvantum drive denne kampagne via Youtube.

Samarbejdet var en udvidelse af det allerede eksisterende samarbejde med Politiken, hvor Kvantum til daglig håndterer det online abonnementssalg for Politiken

Løsning

Youtube blev valgt som medieplatform ud fra præmissen om, at de mest effektive kampagner er dem, der får folk til at snakke og dele, og en kampagne på netop dette medie skulle hjælpe Politiken med at give videoproduceret indhold en bred cirkulation inden for målgruppen.

Politiken havde i samarbejde med reklamebureauet &Co. produceret en række kampagnefilm, som de ønskede at promovere til et bredt publikum i alderen 25-45 år på de geografiske områder: København (+30 km), Odense (+15 km) og Århus (+30 km). Med den rette CPV (Cost Per View) opnåede kampagnen samlet set en reach på 4,8 mio fordelt på 4 forskellige formater.

Effekt

Filmene blev delt op i flere forskellige formater, så vi kunne teste formatholdbarheden af dem – to film var i fuld længde henholdsvis ”hero-filmen” og ”forandrings-filmen” og således også et par ”bumpere”, som resultat af de to hovedfilm, der skulle cirkulere på YouTube. En bumper er en afkortet film på få sekunder, der bl.a. kan laves i reklameformat til visning mellem to længere film.

→ Den fulde hero-film opnåede imponerende 2,2 millioner visninger på bare 9 dage. Heraf var 737.948 unikke brugere.

→ Den fulde forandringsfilm kørte fra 24. februar til 27. februar 2020, og nåede på 4 dage 754.763 annoncevisninger heraf 376.352 unikke brugere.

Bumperen til forandringsfilmen fik på bare 2 dage 1 mio. annoncevisninger på YouTube. Heraf var 476.496 af brugerne unikke.

→ De resterende bumperfilm kørte ligeledes fra 27. februar til 29. februar 2020 og nåede på 3 dage samlet set 788.971 annoncevisninger heraf 421.041 unikke brugere.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


Osuma

Osuma

Kvantum har i en årrække været en af grundpillerne i vores online marketingstrategi. 80% af Osuma.dks marketingbudget er digitalt, hvorfor en kompetent, professionel search partner med fuld gennemsigtighed er essentiel”

 

- Carsten Milek Pahlke, CEO hos Osuma


Baggrund

Hos Osuma, som er Danmarks ældste dagligvarekæde på nettet, plukkes varerne i en Super Brugsen eller Kvickly butik, hvorefter de leveres til kundens hoveddør. Osuma har eksisteret siden 2007.

Hos Osuma tænker man på miljøet. Hvis kunden har valgt ”levering på køkkenbordet”, foregår transporten i genanvendelige plastkasser, som de tilbyder at tage med igen, når de går. På den måde skæres der ned på overflødig emballage mest muligt, hvilket er essentielt, når man er en onlinekæde, der lever af at levere varer hver dag.

Ulig andre dagligvarekæder på nettet garanterer Osuma, at deres kunder altid får friske varer gennem deres ”friskhedsgaranti”. Hvert produkt falder ind under en garanteret holdbarhed, som er specificeret på Osumas hjemmeside og er kunden ikke tilfreds, er de garanteret at få pengene retur.

Løsning

Hos Osuma arbejder vi med SEO og annoncer på Google samt på Bing. På SEO-delen har vi arbejdet intenst med søgeord, som har resulteret i en stabil førsteplads på nogle af de vigtigste søgeord som ”online supermarked” og ”dagligvarer online”. På Google Ads-delen har det særligt været search annoncerne, der har drevet en høj performance hos Osuma.

Derudover har vi haft fokus på at teste søgeord og budstrategier med henblik på at øge eksponering og omsætning. På Bing Ads-delen har det på sin vis handlet om det samme som på Google-delen – dog er der tale om en lidt anderledes målgruppe end på Google, da Bing er standard søgemaskine i Edge-browsere, som ofte er at finde på arbejdscomputere. Derfor er arbejdet med annoncetekster og søgeord blevet tilpasset denne målgruppe på Bing.

Effekt

→ Hvis man ser på den organiske performance hos Osuma er det imponerende tal, vi ser. I 2020 fra januar – maj (dvs. en periode på 5 måneder), har vi formået at øge omsætningen, der kommer fra organisk, med 652%, når man sammenligner med året før. Ligesådan er antallet af transaktioner som resultat af SEO-indsatsen steget med 610% i samme periode.

→ Ser vi på Google Ads-delen for Osuma, er der også positive tal at skele til. Antallet af klik er steget med 88% i 2020 fra januar – maj. Derudover er ROAS (Return On Ad Spend) steget med 86% siden året før til 8.182%, hvilket vil sige, at for hver gang Osuma bruger 1 kr. på annoncering på Google får de den 81 gange igen.

→ På Bing Ads-delen er der ligeledes en stigning i ROAS på 80% i samme periode. Derudover er antallet af transaktioner, der bliver foretaget på Osumas webshop, og som er genereret via. Bing, steget med 33%. Samlet set er CTR (Click Through Rate = clicks ÷ impressions) steget med 125% til 40% – dvs. 4 ud af 10 der eksponeres for en annonce på Bing rent faktisk også klikker på den.

Skal vi tage en uforpligtende snak?


NN07

NN07

“Vi har et langt og godt samarbejde med Kvantum, der på kort tid fik hævet vores online tilstedeværelse til et nyt niveau”

 

- Henrik Hermansen, E-commerce manager hos NN07


Baggrund

Tøjmærket NN07 har siden sin spæde start solgt massevis af chinos – faktisk er det blevet til 2 mio. gennem årene og mere endnu, da dette tal blev opgjort i 2017. Navnet står for ”No Nationality” og året, hvor brandet blev skabt. Tanken var i 2007 at hylde diversitet og hente inspiration fra flere forskellige kulturer og er det stadig den dag i dag. NN07 skaber hvert år en kampagne i et nyt land.

I 2016 solgte de to direktører og medejere Tommy Holte og Victor Lindh 60% af firmaet til det svenske investeringsselskab Fidelio Capital for at ekspandere.

Selskabet har i dag omtrent 300 salgskanaler, der både dækker over en konceptbutik, shop-in-shops og salg over nettet, hvor især sidstnævnte er vokset markant de seneste år.

Løsning

Hos Kvantum Copenhagen har vi varetaget NN07’s interesser med at styrke deres online performance siden 2018. For NN07 har det handlet om at øge sin online tilstedeværelse i takt med, at retail også bliver større med det ultimative formål; at skabe en sund balance mellem retail og online.

Fra begyndelsen til nu er der sket meget, særligt når man ser på NN07’s performance på Facebook. Siden Kvantum igangsatte Facebook annoncering for NN07 tilbage i 2018, har de formået at øge antallet af køb på hjemmesiden – som er genereret fra Facebook – med 120%. Den samlede omsætning som direkte resultat af Facebook annonceringer er derudover steget med 101%.

Effekt

→ Når man ser på Ads-delen hos NN07 og tager udgangspunkt i det danske marked har de i 2020 fra januar – maj øget deres omsætning, som er genereret fra Google Ads, med 57% – det vil altså sige over en periode på 5 måneder. Derudover er antallet af transaktioner steget med 68% i samme periode. På det tyske marked er omsætningen steget med imponerende 119% og antallet af transaktioner med 82% i 2020.

→ På SEO-delen er NN07’s omsætning steget med 53% fra januar til maj 2020 som resultat af organiske søgninger og konverteringsraten (klik der leder til salg) er ligeledes steget med 35%. Det er altså på en periode på kun 5 måneder. Ser man på SEO-delen på det tyske marked, er der igen tale om en succeshistorie for NN07 – siden året startede har de forøget deres omsætning med 81% og antallet af transaktioner er ligeledes steget med 66%.

Skal vi tage en uforpligtende snak?