Ledige stillinger - Senior Paid Social Specialist

Kvantum

Ledige stillinger

Kvantum søger 

Senior Paid Social Specialist

Vi har travlt hos Kvantum og søger derfor en Senior Paid Social Specialist med tiltrædelse snarest. Vi udvider med mange nye kunder inden for e-commerce marketing, der er vores speciale. Har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks mest hypede fashion brands og opbygge deres brand digitalt i ind- og udland? Så har vi måske stillingen til dig.

Som profil må du gerne have en baggrund fra bureau, men det er ikke afgørende; du skal blot have forståelse for hastighed, leverancesikkerhed og en god forståelse for, at Kvantum Copenhagen varetager sine kunders digitale forretninger og salg – og dermed også yder en stor del rådgivning, så kundernes performance er maksimal. Kvalitet er nøgleordet for alle kundeleverancer, og derfor forventer vi, at du kan levere dette til vores kunder. Vi er drevet af, at vores kunder skal opleve transparens i forhold til resultater – men også i vores rådgivning.

Det er afgørende, at du har arbejdet med annoncering på Sociale Medier, særligt Facebook Business Manager. Derudover er det en fordel, hvis du har arbejdet med annoncering på LinkedIn, Pinterest, Snapchat og/eller Google Ads.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • Opsætte og optimere kampagner på Sociale medier. Primært Facebook/Instagram, men også Pinterest, LinkedIn, SnapChat m.fl.
 • Udfordre og udvikle Kvantums tilgang til Paid Social
 • Anvende data i dit daglige arbejde
 • Rådgive kunderne og supportere dem i Paid Social relaterede spørgsmål
 • Udføre audits og analyser af Paid Social performance

Vi forventer, at du har:

 • Mindst 4-5 års praktisk erfaring med annoncering på sociale medier. Det er en fordel, hvis du har erfaring med content.
 • Erfaring med skalering af annoncering i både Danmark og i andre lande.
 • Arbejdet struktureret med ROI/ROAS optimering
 • Arbejdet med og drevet større nordiske eller globale kampagner
 • En naturlig nysgerrighed og mod til at teste nye muligheder og medier af
 • En god forståelse for e-handel
 • Siddet med kundeansvar og er proaktiv i forhold til de opgaver, du sidder med
 • Fokus på at rådgive kunderne om deres indsatser på de forskellige betalte kanaler

Er ovenstående noget for dig, så send os hurtigst muligt din ansøgning, dit cv og en kort beskrivelse af, hvilke kampagner eller virksomheder/bureauer, du har arbejdet hos. Vi holder samtaler løbende.

Interesseret?
Send din ansøgning til martin@kvantum.com – skriv “ansøgning til Senior Paid Social Specialist” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigt for at komme i betragtning.

OM KVANTUM

Vi er et ungt bureau med fart på og består lige nu af 14 medarbejdere. Den organisatoriske struktur er flad, og der er ikke langt fra tanke til handling. Som Senior SEO Specialist har du derfor stor indflydelse på, hvordan din dagligdag og strategi for kunderne bliver defineret. Hos Kvantum kommer du til at arbejde med danske og internationale webshops med mange sprog og markeder, og vi forstår, hvad det kræver at få SEO til at fungere i sådanne setups.


Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse giver dig fundamentet for din søgeordsplanlægning. Relevant indhold og gode tekster på et website er vigtige parameter for at blive fundet på de organiske søgeresultater, når målgruppen foretager en søgning, som er relevant for virksomhedens produkter og services.

Google analytics søgeordsanalyse

Søgeordsplanlægning

Relevant indhold tager udgangspunkt i, hvad målgruppen efterspørger og dermed også hvad de søger efter online. Google forstår sammenhængen mellem søgninger og forstår også brugernes formål med en søgning. Selvom en søgefrase kan være den samme, selvom formålet er forskelligt, forstår Google ud fra brugeren øvrige online adfærd i høj grad, hvorfor brugeren foretager en given søgning. Det betyder, at det indhold man lægger på sit website skal tage udgangspunkt i brugeren frem for i søgemaskinerne, for søgemaskinerne forstår brugeren.

En søgeordsanalyse er det oplagt værktøj at planlægge sin indholdsstrategi ud fra. Søgeordsanalysen giver nemlig den indsigt, man har brug for, når man både skal optimere eksisterende indhold og når man skal planlægge nyt indhold. Dertil kan man nemlig begynde sin søgeordsplanlægning, så man ikke skriver content i blinde.


Kvantum er Google Premier Partner

Du kan altid klikke på logoet ovenfor, for at tjekke vores certificering, og se hvilke specialer vi har certificering i – vi har siden bureauets start 2014, haft alle specialer.

Hvorfor skal man lave søgeordsanalyser?

 

 • Analysen giver indsigter i hvordan målgruppen søger i et defineret geografisk område (land, region, by etc.)
 • Søgeadfærden beriges med data omkring volumen og konkurrencen, så man kan se hvor man skal prioritere sin indsats.
 • Søgeordsanalyser kan udover at anvendes til planlægning af websitets indhold, også anvendes på andre kanaler som f.eks. sociale medier og Google Ads.
 • Søgeadfærden kan inddeles efter sæson, så hvis man opererer i en branche, hvor der er store sæsonudsving (rejser, tøjkollektion, hoteller, forlystelsesparker etc.) ved man hvornår man kan forvente sin søgetrafik.

Søgeordsanalyser kan bruges i alle brancher

Alle virksomheder som ønsker en online tilstedeværelse i form af et website, bør arbejde med SEO optimeringer. Langt de fleste handlinger online starter på Google. Det gælder både for privatpersoner og når man tager beslutninger eller køber ind som virksomhed.

Har man et website, bør man derfor som udgangspunkt tage højde for, at det er optimeret ift. søgemaskinerne. Den vigtigste part er, at det tekniske SEO fundament fungerer. For hvis websitet teknisk ikke er optimalt, og måske ikke indekseres korrekt eller har en lang load tid, er det ligegyldigt, hvor meget og hvor relevant indhold man skriver, for websitet vil ikke blive fundet helt eller delvist på Google.

Når det tekniske fundament er i orden, skal man arbejde med indholdet, som er det, der afgør hvilke sider, der bliver indekseret på givne søgninger. Har man en søgeordsanalysen at gå ud fra ved man, hvilket indhold man skal skrive, men man får også indsigt i hvordan man skal skrive sine titles og meta beskrivelser, som er det brugeren ser på Googles søgeresultatside, og i høj grad er det afgørende for om en bruger klikker på netop din virksomheds organiske søgeresultat frem for en af konkurrenternes søgeresultat. Her er det essentielt at have en veludført søgeordsplanlægning, så man ikke skyder med spredehagl i sin strategi.

Søgeordsanalyser og indholdsoptimering er for alle de virksomheder, der ønsker et værktøj, der sikrer at man laver de rette optimeringer på indholdet på websitet – både de virksomheder der henvender sig til privatpersoner, virksomheder eller organisationer.

Sådan laver vi en søgeordsanalyse

Sammen med en teknisk SEO analyse af websitet vil en analyse af søgeord oftest være et godt fundament at starte en intensiveret SEO indsats med. Søgeordsanalysen resulterer i en oversigt over hvordan man skal prioritere sin indholdsoptimering og -udbygning. Samtidig giver den brugbare indsigter til intern linking, tagging af billeder og videoer etc.

Inden vi påbegynder en søgeordsanalyse har vi en grundig snak med virksomheden omkring deres website, målgrupper, konkurrenter, målsætning og ønsker til fremtidige aktiviteter. Vi anvender Searchmetrics som det primære tool, når vi laver søgeordsplanlægning og -analyse, men derudover anvender vi også værktøjer som f.eks. Google Keyword Planner, Search Console, Google Ads data etc. for at finde frem til de rette søgeord og berige dem med den rette data. Der er stor forskel på hvor mange søgninger der er på de enkelte søgeord, så vores vigtigste opgave er at finde de mest relevante søgeord. Det gør at de rigtige kunder kan finde frem til din hjemmeside gennem den organiske trafik.

Søgeordsanalyserne er et selvstændigt produkt, men vil blive implementeret i den SEO plan, som man efterfølgende arbejder videre med enten internt i virksomheden eller hos os i Kvantum.

Kunder

Nedenfor er et udsnit af de kunder vi dagligt hjælper, med at indfri deres ambitiøse målsætninger for vækst, på tværs af de nordiske og internationale markeder

Decadent E-commerce case

Decadent Copenhagen
Services: SEO, Google Ads & Shopping
Markeder: Norden & Tyskland

Tres Bien E-commerce case

Très Bien
Services: Google Ads & Shopping
Markeder: UK & USA

NN07 E-commerce Case

NN07
Services: Google Ads, Facebook & Google Shopping
Markeder: Danmark, norden, UK & Tyskland

Sun Buddies E-commerce case

Sun Buddies
Services: Google Ads & Google Shopping
Markeder: UK & USA

Maria Black Jewellery E-commerce Case

Maria Black
Services: SEO, Google Ads, Google Shopping & Facebook
Markeder: Norden, UK, USA, Tyskland, Frankrig & Australien

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os

Vælg et produkt - Ecommerce

"Kvantespring" episode 3.2: Direkte til forbrugeren

Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende:

Morten Jensen – CSO hos Kvantum Copenhagen og Peter Boris CMO hos Coop.dk

Det sidste års massive vækst i online retail har cementeret en hel del – først og fremmest at størrelse, volumen og tilgængelighed er en kæmpe nøglefaktor i at få succes med sit online salg. I hvert fald man ser på giganter som Amazon, Zalando osv.

Men der er også en anden gren, der er begyndt at spire. For mens de største bliver større, så viser nye indsatsområder, at den direkte linje til forbrugeren er blevet vigtigere. Direct to consumer er dagens omdrejningspunkt, for det stiller spørgsmålene – handler det fortsat om at være størst, have den bredeste platform og kunne levere hurtigst? Eller handler det i lige så høj grad om at være tæt på forbrugeren i købsøjeblikket og eje hele købskæden?

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Peter Boris Kreilgaard - Coop Digital marketing

Gæst: Peter Boris Kreilgaard

Peter Boris Kreilgaard er en stærk marketingprofil, der gennem de sidste år har stået i spidsen for Coop.dks marketinginitiativer. En stor del af Coop’s seneste online-succes kan hermed tilskrives Peter og hans blik for en mere digital og teknologidrevet forretning, som har øget opmærksomheden omkring både Coop, Coop.dk og deres produkter. Med en dyb kundeorienteret tilgang til marketingfaget og en imponerende evne til at bruge data til at øge kundetilfredsheden, markerer Peter sig som en af branchens dygtigste e-commerceprofiler.

CMO hos Coop.dk.

Morten Jensen - CSO Kvantum Copenhagen

Gæst: Morten Jensen

I Kvantum binder Morten Jensen e-commerce, markeds- og forretningsprioriteringer sammen i solide løsninger for vores kunder. Morten har en baggrund fra både kunde- og bureausiden med +10 års erfaring fra rådgiversiden og er CSO og Client Director i bureauet.

CSO & Client Director hos Kvantum.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os

"Kvantespring" episode 3.1: Morgendagens fysiske retail

Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Martin Graeser, founder og CEO hos Kvantum Copenhagen og Thomas Jensen, medstifter og kreativ direktør hos Jensen Retail Group.

Coronakrisen har skudt en kile ned mellem den fysiske og digitale retail, hvor online er blevet hvermandseje, mens den fysiske butik har været lukket og tæt på død mange steder. I denne første udgave af årets Kvantespring, sætter vi spot på retail i en brydningstid; hvordan designer man en fremtidig kundeoplevelse i den fysiske butik, der kan spille på alt det gode fra både fysisk og digitalt? Og hvordan designer man overhovedet en butik i en tid, hvor online fylder mere og mere?

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Thomas Jensen

Gæst: Thomas Jensen

Thomas Jensen, medstifter og kreativ direktør hos Jensen Retail Group.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os

Ledige stillinger - Senior SEO specialist

Kvantum

Ledige stillinger

Kvantum søger 

Senior SEO specialist

 

Kvantum er et ecommerce marketing bureau med fokus på at skabe trafik og konverteringer gennem SEO, SEM, E-mail og Social. Vi har eksisteret siden 2014 og oplever en kraftig vækst i antallet af nye store danske og internationale e-handelsvirksomheder, og derfor søger vi nu en Senior SEO Specialist til at levere ydelser af højeste kvalitet.

Som profil må du gerne have en baggrund fra bureau, men det er ikke afgørende; du skal blot have forståelse for hastighed, leverancesikkerhed og en god forståelse for, at Kvantum varetager deres kunders digitale forretninger og salg – og dermed også yder en stor del rådgivning, så kundernes performance er optimal. Kvalitet er nøgleordet for alle kundeleverancer, og derfor forventer vi, at du kan levere dette til vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL BESTÅ I AT

 • Levere SEO ydelser der stemmer overens med den nyeste viden på markedet, nye trends og – metoder.
 • Kreativt og proaktiv drive udviklingen af organisk trafik for kunderne.
 • Bruge platforme som Google Analytics, Google Search Console, SEMrush og andre SEO platforme som naturlige værktøjer.
 • Rådgive kunderne og supportere dem i SEO relaterede spørgsmål.
 • Udføre content gap analyser, keyword analyser m.m.

VI FORVENTER, AT DU HAR

 • Flere års erfaring med hands-on SEO arbejde og interesse for at have hænderne i maskinrummet.
 • Viden og interesse for teknisk SEO for ecommerce forretninger.
 • Erfaring med at skabe SEO optimering med fokus på salg og konvertering
 • Erfaring med værktøjer som Google Analytics, Search Console, SEMrush og Screaming Frog.
 • Interesse for konverteringsoptimering og tracking.
 • Styr på din værktøjskasse og kan levere kvalitet.
 • God forretningsforståelse og forståelse for hvordan du skaber værdi for kunderne.
 • Interesse i at indgå i tæt dialog med kunder og kolleger ift. de løsninger, som du er med til at sælge ind og eksekvere på.

VI TILBYDER

Du bliver en del af et team med kompetente, humoristiske, intelligente og ambitiøse kolleger. Hos Kvantum har vi fokus på kvalitet og høj faglighed, og arbejder ud fra en flad ledelseskultur. Medarbejdere, der elsker deres fag, og sætter en store ære i at få kundernes forretninger til at blomstre. Det, som dét betyder for dig, er, at du får mulighed for at udvikle dine SEO-kompetencer på det absolut højeste niveau, og samtidigt løbende bliver udfordret af arbejdet med at løse kundernes behov. Du vil arbejde i et socialt miljø, hvor der er højt til loftet og let til latter, og ikke mindst, hvor det er sjovt at gå på arbejde

INTERESSERET?
Send din ansøgning til rasmus@kvantum.com – skriv “ansøgning til Senior SEO stilling” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigt for at komme i betragtning.

OM KVANTUM

Vi er et ungt bureau med fart på og består lige nu af 14 medarbejdere. Den organisatoriske struktur er flad, og der er ikke langt fra tanke til handling. Som Senior SEO Specialist har du derfor stor indflydelse på, hvordan din dagligdag og strategi for kunderne bliver defineret. Hos Kvantum kommer du til at arbejde med danske og internationale webshops med mange sprog og markeder, og vi forstår, hvad det kræver at få SEO til at fungere i sådanne setups.


Ledige stillinger - Senior Google Ads specialist

Kvantum

Ledige stillinger

Kvantum søger 

Senior Google Ads specialist

 

Vi har travlt hos Kvantum og søger derfor endnu en Senior Google Ads specialist med tiltrædelse snarest. Vi udvider med mange nye kunder inden for e-commerce marketing, der er vores speciale. Har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks mest hypede fashion brands og bygge deres brand digitalt? Så er det her måske stillingen for dig.

Som profil må du gerne have en baggrund fra bureau, men det er ikke afgørende; du skal blot have forståelse for hastighed, leverancesikkerhed og en god forståelse for, at Kvantum Copenhagen varetager deres kunders digitale forretninger og salg – og dermed også yder en stor del rådgivning, så kundernes performance er maksimal. Kvalitet er nøgleordet for alle kundeleverancer, og derfor forventer vi, at du kan levere dette til vores kunder. Vi er drevet af, at vores kunder skal opleve transparens i forhold til resultater men også i vores rådgivning.

Det er afgørende, at du har arbejdet med Google Analytics i forhold til opsætning af retargeting samt optimering og analyse af Google Ads kampagner og øvrige trafikkilder.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • Opsætte og optimere Google Ads kampagner for vores kunder herunder retargeting, Google Shopping, YouTube og Display kampagner
 • Opsætte og optimere Facebook og Instagram annoncekampagner
 • Anvende data i dit daglige arbejde
 • Rådgive kunderne og supportere dem i Google Ads relaterede spørgsmål
 • Udføre audits og analyser af Google Ads konti

Vi forventer, at du har:

 • Mindst 4-5 års praktisk erfaring med Google Ads og gerne haft berøring med Facebook annoncering
 • Erfaring med skalering af Google Ads setups både i Danmark og i andre europæiske lande
 • Erfaring med Google Shopping og hands on erfaring med optimering af Google Shopping feeds og Google Merchant Center
 • Arbejdet struktureret med ROI/ROAS optimering 
 • Arbejdet med og drevet større nordiske eller globale kampagner
 • En naturlig nysgerrighed til at teste nye muligheder af
 • En god forståelse for kundernes forretning
 • Siddet med kundeansvar og er proaktiv i forhold til de opgaver, du sidder med
 • Fokus på rådgivning af kundernes indsatser i de forskellige betalte kanaler

Er ovenstående noget for dig så send os din ansøgning, dit cv og en kort beskrivelse af, hvilke kampagner eller virksomheder/bureauer, du har arbejdet hos hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

Send din ansøgning til rasmus@kvantum.com

Lidt om Kvantum Copenhagen:

Kvantum Copenhagen er et online marketing bureau med fokus på eCommerce, SEO, SEM og Social. Bureauet har eksisteret siden 2014 og arbejder med en flad ledelsesstruktur, hvilket gør, at du vil få stor indflydelse på, at dagligdag og strategi for vores kunder bliver defineret. 


"Kvantespring" episode 2.7: Amazon til Norden

Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Thomas Lau Kristiansen, CEO hos Echolac Nordic og Martin Jagd Graeser, CEO og Founding Partner hos Kvantum

Det er lidt som med årets første nattefrost; du ved ikke hvornår den lander, men du kan være helt sikker på, at lige pludselig en morgen, så finder du dig selv med et halvflækket dankort i et desperat forsøg på at af-ise din Corolla. Metaforen har rod i Amazon, som nu har slået sig ned i vores naboland Sverige. Og det er dermed ikke længere et spørgsmål om hvis, men om hvornår Amazon rykker til Danmark.

Amazon er ikke bare en online handelsplatform. Det er en ustoppelig maskine, der blot ser ud til at vokse sig større og større. Så hvad betyder det egentligt, at Amazon er rykket til Sverige? Og hvad betyder det for det danske e-commerce marked og ikke mindst de danske virksomheder, at vi nok snart kan forvente, at Amazon rykker til Danmark?

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Gæst: Thomas Lau Kristiansen

Thomas Lau Kristiansen, CEO hos Echolac Nordic

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os

"Kvantespring" episode 2.6: Digitale bestyrelser

Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Anders Rahr, tidligere SVP hos IC Group og nuværende bestyrelsesformand her hos Kvantum.

Digital first – det synes at være mantraet blandt de virksomheder, der er kommet bedst igennem de første 6 måneder af coronakrisen. Det er med andre ord de virksomheder, der har evnet at omstille forretningen over meget kort tid, som har afbødet de største tab.
Men de digitale fundamenter stiller store krav til ikke blot medarbejder og ledelse, men også til bestyrelserne, der sidder på øverste mandat i rigtig mange virksomheder. Hvis bestyrelsen ikke har det rette digitale mindset kan det være svært at lede resten af virksomheden igennem en digital omstilling. Men hvordan skaber man grobund for digitale bestyrelser? Vi kommer det hele omkring i denne udsendelse af Kvantespring samt i et blogindlæg af Anders Rahr om selvsamme emne, hvor han debatterer om digitalisering er bestyrelsens forankring i fremtiden.

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Gæst: Anders Rahr

Anders Rahr, tidligere SVP hos IC Group og nuværende bestyrelsesformand her hos Kvantum.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os

Cases

Cases

"Brands Skal Bygges Digitalt Nedefra"

Herunder kan du læse nogle udvalgte cases for de kunder, som vi arbejder med og skaber gode resultater for hver dag. Hos Kvantum mener vi, at brands skal bygges digitalt nedefra - det hjælper vi samtlige af vores kunder med. Vi mener derfor også, at det skal kunne ses på vores kunders bundlinje, at de arbejder sammen med os. Et digitalt fundament er alfa og omega for brands' udvikling og overlevelse i dag, og ikke mindst fundamentet for at tjene penge.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne opnå for jeres virksomhed, så kontakt Martin Jagd Graeser på nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

"Kvantespring" episode 2.5: Den digitale valgkamp

Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Torsten Jansen, journalist, bestyrelsesmedlem hos Kvantum og associated partner hos Lead Agency. Og så har Torsten i mange år arbejdet som USA-korrespondent for DR.

“Hvis du deler mit tweet, så får du et point. Hvis du anbefaler min app, så får du 100. Og når du har optjent 100.000, kan du få taget et billede sammen med mig”.

I USA skal valget om den næste amerikanske præsident stå til november, hvor kampen om tronen som bekendt skal stå mellem Joe Biden og Donald Trump. Og mens valgkampen allerede bliver analyseret forfra, bagfra og diagonalt, så tager vi et lidt andet afsæt i denne podcast.

Imens det efterhånden ikke er fremmed for nogen, hvilken betydning sociale medier og i særdeleshed Facebook havde i den seneste valgkamp, så er det allerede nu tydeligt, at det ligesom dengang bliver den, der mestrer de sociale medier, som vinder valget. Hvordan vil de sociale medier udspille deres rolle? Og hvilken “spillover” vil det have på den måde, som onlinemarkedet vil agere på, på den anden side af valgkampen. Vi binder en sløjfe på det hele i denne måneds udsendelse samt i et blogindlæg om, hvordan Trump appen rykker grænser for god valgkampsetik.

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Gæst: Torsten Jansen

Torsten Jansen, journalist, bestyrelsesmedlem her hos Kvantum og associated partner hos Lead Agency.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os