Efter godt 1,5 år som medlem af bestyrelsen i Kvantum Copenhagen bliver Torsten Jansen ny formand i det digitale marketing bureau. Forfremmelsen kommer på et tidspunkt, hvor Kvantum oplever en kraftig vækst.

“Vi oplever for øjeblikket en betydelig forøgelse af både kunder og medarbejdere. Mange virksomheder skruer i øjeblikket kraftigt op for deres investeringer på e-handels platforme. Her kan Torsten bidrage med et stærkt strategiske overblik og international erfaring”, siger Martin Jagd Graeser.

Torsten Jansen er mest kendt som USA-kommentator på blandt andet TV2 News. Han er desuden mangeårig partner i LEAD Agency og tidligere diplomat på den danske ambassade i Washington. Torsten er også næstformand i Dansk Aktionærforening, og har for nyligt gennemført bestyrelsesuddannelsen på CBS.

“Kvantum er en spændende virksomhed, som har en visionær og holdningsbaseret tilgang til e-commerce. Det handler ikke alene om salg men om at opbygge stærke brands digitalt”, siger Torsten Jansen.

Bestyrelsen i Kvantum består desuden af CEO i NN07, Anders Rahr og de to ejere af Kvantum, Rasmus Frølund Thomsen (COO) og Martin Jagd Graeser (CEO).

 

Torsten Stiig Jansen