Bøger fra Kvantum Copenhagen

Kvantum Copenhagen har en vision om at være Danmarks foretrukne e-commerce marketingbureau. Det er et ambitiøst, men ikke urealistisk mål. Vores spidskompetencer er i udtalt grad indenfor e-commerce, og vores daglige arbejde har sit afsæt i netop denne gren af online marketing.

Men selvom det – i et marked domineret af stor konkurrence – er fristende at holde værdifuld viden for sig selv, og kun lade denne komme vores kunder til gode, har vi også fokus på vidensdeling, hvorfor vi blandt andet har lavet podcasten Kvantespring, og hvorfor vi nu også udgiver bøger.

Danmark er – i onlineregi – et lille skib på et stort hav, og hvis vi i Danmark skal blive ved med at gøre os gældende indenfor online marketing, er vidensdeling en absolut nødvendighed.

I vores bøger kan du få et indblik i den digitale verden og blive klogere på, hvordan ny teknologi, viden og know-how, kan komme dig til gode i din hverdag – uanset om du selv beskæftiger dig med online marketing, eller blot har en interessere for området.

Rigtig god læselyst!


Transparens og Kontroltab

om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde. Presset fra de store globale tech-virksomheder bliver stærkere år for år, og rykker ved alle velkendte strukturer. Det betyder helt nye spilleregler for den måde, vi driver og leder virksomheder på.

Transparens og Kontroltab er den første bog, som Kvantum Copenhagen udgiver. Den er skrevet af Martin Graeser og Rasmus Frølund, der er hhv. CEO og COO hos Kvantum Copenhagen.

Det er bogens påstand, at nøglen til succes i den digitale økonomi ikke kun er betinget af teknologi, men også i høj grad af vores menneskelighed og evne til at forstå og samarbejde med andre.

Læs mere om Transparens og Kontroltab her