Cases

Udvalgte cases

Se nogle af vores cases på hvordan vi har hjulpet vores kunder med at forbedre deres e-handel

Baby Dan bruger Amazon med omtanke

Med Amazons snarlige indtog i Danmark bliver det mere og mere relevant for danske e-commerce virksomheder at forberede sig på en ny markedssituation og vurdere Amazons potentiale som global salgskanal. BabyDan er et eksempel på en af de få virksomheder, som allerede har udvidet deres erfaring med salg på Amazon i andre europæiske markeder i samarbejde med Kvantum. Kvantums arbejde med BabyDan og Amazon sætter et positivt eksempel på, hvordan danske producenters og netbutikkers salg gennem globale online markedspladser som Amazon, kan styrkes ved hjælp af markedsføring. Blot indenfor 3 måneder  kunne salget på Amazon øges med 250% sammenlignet med samme periode sidste år. Læs mere om Baby Dans Amazon eventyr her.

Digital markedsføring er x-faktoren hos Bundgaard Sko

Bundgaard Sko er et ikonisk dansk børneskomærke, som følger med i aktuelle digitale markedsføring trends. Som samarbejdspartner sikrer Kvantum, at de digitale muligheder udnyttes optimalt og spiller en vigtig rolle i Bundgaard Skos digitale turnaround. Siden Kvantum er gået i gang med håndteringen af Bundgaard Skos Google Ads konti i både Danmark og Tyskland, kunne kunden se en klar vækst i forhold til den samme periode sidste år.  De positive resultater kunne blandt andet opnås ved at arbejde struktureret med produktfeeds til Google Shopping kampagner. Læs mere om vores samarbejde med Bundgaard Sko og virksomhedens digitale rejse her.

Mads Nørgaard – samarbejde bygget op omkring tillid og faglighed

Siden samarbejdets opstart i 2017 har Kvantum opnået positive resultater for Mads Nørgaards tilstedeværelse på Google og dermed online salget. Fra 2017 til 2018 alene er omsætning på Madsnorgaard.dk steget med 29,75%. Som resultat af Kvantums målrettede og koordinerede arbejde med både SEO og Google Ads, har der været 60% flere salg alene skabt på Google trafik. Som rådgiver har Kvantum desuden sikret, at forbrugerne nu bliver mødt med en optimalt udarbejdet ny webshop, især ift. SEO og konverteringsoptimering. Læs mere om hvordan vi opnåede resultaterne her.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os