Rezet Store

"Gennem mange år har Kvantum været fast sparringspartner og bureau på online marketing i Rezet Sneaker Store. De har fra start af vist sig som en agil medspiller, der hurtigt indstillede og tilpassede deres ydelser og services til det nichemarked, som Rezet befinder sig på. Deres omhyggelige, visionære og professionelle tilgang til vores forretning har bidraget eksplosivt til den digitale vækstrejse, Rezet har været på den sidste håndfuld år. Vi har desuden oplevet Kvantum som enormt tilgængelige – og det er altså ikke en metervare anno 2020. Når man arbejder sammen med Kvantum, kan man forvente at blive mødt i øjenhøjde og budt på faglige diskussioner og udvekslinger af know-how"
- Mathias Bruun Christensen, Co-Founder & Creative Director hos Rezet Sneaker Store

Baggrund

Rezet Store startede i en gammel Københavnerlejlighed tilbage i 2010, hvor de to grundlæggere Mathias Bruun Christensen og Kasper Mølgaard Nielsen lagde grundstenene til den virksomhed, der i dag har positioneret sig som et af de stærkeste sneaker brands på det danske retail marked.

Rezet Store beskæftiger i dag 70 ansatte og har foruden rezetstore.dk syv fysiske butikker fordelt i de fire største danske byer; København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Markedet for sneakers har udviklet sig særdeles progressivt over de seneste år, og den udvikling har Rezet Store fulgt navnligt med deres online platform, hvor det har vist sig, at størstedelen af deres omsætning kommer fra. Rezet vægter sin online performance højt, og i samarbejde med Kvantum er der hen over årene blevet lagt et stort arbejde i blandt andet at forbedre Rezet Stores positioneringer på Google som værende nr. 1 på de relevante søgeord.

Løsning

Rezet Store var et af bureauets første kunder tilbage i 2014, da Kvantum startede. Siden da har vi været mere eller mindre hele e-commerce paletten rundt med dem. Alt lige fra SEO, SEM, Shopping, Facebook, re-marketing, dataanalyser, Tagmanager, Analytics til migrering til nye sites og rådgivning, så de kunne bibeholde deres stærke position på nettet inden for kategorien sneakers, har indgået i samarbejdet med dem.

Resultaterne har været forbløffende, og vi har formået at løfte deres online omsætning til nye højder. Desuden har vi været med til at skabe den succes, der i 2017 gav dem en 1. plads til e-handelsprisen. Det kan du læse mere om her.

Effekt

→ Hvis vi ser på SEO-indsatsen for Rezet Store er det tydeligt, at det grundarbejde, der er blevet lagt fra 2014 og årene frem, stadig bærer frugt den dag i dag. På de mest relevante søgeord såsom “new balance 990” ranker Rezet Store stadig som nr. 1 på de organiske søgeresultater på Google, hvis man ser på den gennemsnitlige positionering de seneste 12 måneder. Derudover ranker Rezet Store gennemsnitligt som nr. 2,6 over en 12 måneders periode på søgeordet “sneakers”, som i øvrigt er et populært søgeord, og derfor en svær position at konkurrere på.

→ Hvis vi skal eksemplificere den effekt som SEM-indsatsen har haft for Rezet Store, skal vi et smut tilbage til 2016, hvor vi f.eks. i april måned så en stigning på 142% i omsætningen, hvis man sammenligner med april året før. Stigningen i omsætning er naturligvis et resultat af arbejdet med Google ads, og måles på den trafik, der er genereret herfra. I samme periode steg antallet af transaktioner på webshoppen ligeledes med 134%.

I april 2016 introducerede vi Nike Inneva Woven annoncer på Google, der i samme måned performede ekstraordinært godt. Allerede efter udløbet af april kunne det ses, at konverteringsraten (klik på annoncen, der leder til salg på webshoppen), lå på 2,93%, hvilket på daværende tidspunkt var dobbelt så højt som sitets gennemsnit. Og det på trods af, at annoncerne først blev igangsat den 21. i måneden.

Skal vi tage en uforpligtende snak?