Småfolk


Baggrund

I marts 2007 fik Småfolk deres første lille butik i Holbæk, og et par år forinden var den første Småfolk kollektion blevet vist frem på messe i København. Siden da er det blevet til 4 kollektioner årligt, hvor der eksperimenteres med nye styles, og der går aldrig mere end 10 uger, før der er nye varer i butikken. 

Småfolk leverer til kunder i hele Europa, Korea, Australien og flere andre lande, og den lille butik i Holbæk er nu blevet til fem børnetøjsbutikker. 

Småfolks designs er farverige og i den bedste kvalitet. Hver kollektion er lavet, så de passer sammen med forrige kollektioner, så tøjet kan sammensættes med tøj fra andre kollektioner. 85% af kollektionerne er OEKO-TEX certificeret, og 100% af babytøjet har samme certificering, hvilket betyder, at tøjet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Derudover er meget af tøjet i økologisk bomuld, så du kan være sikker på, at tøjet er fremstillet på en miljøvenlig måde. 

I det følgende kan du læse om, hvordan vi har løftet Småfolks online performance og med hvilke resultater.

Løsning

For Småfolk optimerer vi Google Ads, SEO (søgemaskineoptimering) og Facebook. På Ads delen har vi blandt andet haft fokus på udsalgskampagner, der har genereret flotte resultater.

Desuden har vi tilføjet flere søgeordstyper af ordet Småfolk, hvilket har øget den omsætning, der er genereret fra Ads markant.

På SEO arbejder vi blandt andet løbende med at forbedre kategoriteksterne på Småfolks side samt forskellige tekniske SEO-tiltag, der forbedrer Småfolks konverteringer på sitet.

Effekt

Ser man på Google Ads delen, kan man se i august måned 2020 – godt og vel to måneder efter vi fik Småfolk som kunde – at omsætningen steg med imponerende 662% som resultat af ads-indsatsen, hvis man sammenligner med august året før. Derudover var antallet af besøg til Småfolk.dk i samme periode steget med hele 135%.

SEO delen er antallet af nye brugere, der kommer ind gennem den organiske trafik, allerede efter to måneder steget med 124%, når man sammenligner august 2020 med forrige år. Stigningen i den organiske trafik og antallet af nye brugere afspejlede sig tydeligt i den organiske omsætning, som steg med imponerende 787% i samme periode. Derudover steg antallet af gennemførte ordrer på siden med 168%.

Overordnet set er omsætningen fra den samlede online trafik steget med imponerende 315%, når man sammenlignet august 2020 med sidste år. Derudover steg antallet af online køb med 156%. Det er vilde tal på så kort tid – når man regner med, at Småfolk blev kunde hos Kvantum i juni 2020.

Skal vi tage en uforpligtende snak?