Dén, der kender nutidens kunde med data, vil eje fremtiden med indsigt


Mannequin til fremtiden

Vi vil gerne præge din strategi for 2021

Dit potentiale som brand ligger i dag i din online styrke. Derfor er det vigtigt, at dit brand og dine produkter er korrekt vist på nettet. Og at dit brand er stærkt repræsenteret i de digitale kanaler.

Kvantum bygger stærke digitale brands, og vi har vækstet vores kunders årsomsætning med 2-4x i 2020 – og det er i en ellers svær Covid19 tid. Vi kan også bygge og vækste dit brand.

Tag fat i os til en dialog om, hvordan I kommer stærkt fra start i 2021 og holder momentum:

  • Få et e-commerce performance-tjek, hvor I får en klar benchmark på, hvordan I klarer jer digitalt i forhold til markedet og konkurrenterne samt anvisninger til optimeringer.
  • Evaluering af kanalstrategi. Vi kigger sammen ind i dit brand, markedet samt hvilke kanaler, der er relevante. Vi giver evaluering af performance på tværs af kanaler som Facebook, Instagram, Google Shopping og -Ads.
  • Hvor moden er din forretning til en e-commerce-offensiv? Vi giver din forretning et e-commerce eftersyn, og du får et klart billede af din online performance samt dit brands styrke i forhold til digitalt salg, dataopsamling og potentiale.
  • Brug SEO optimalt i 2021. Hvordan formår du at skabe bedre synlighed i research fasen via SEO, og hvordan skaber du bedre salg herigennem?
  • Hvordan er din digitale kunderejse? Hvor kommer kunderne fra, og hvordan får du dem i tale?

Kampen om kunderne afgøres af, at I udnytter jeres digitale potentiale

… det afgøres ikke nødvendigvis af brandets størrelse og tilstedeværelse i den analoge verden. Derfor er det vigtigt, at dit online potentiale bliver opbygget korrekt og på baggrund af de korrekte data og analyser. Og dette e-commerce-fundament bygger vi sammen med dig.

Tag en dialog med os om hvordan vi sammen vækster din online forretning. Strategisk kigger vi på din digitale brand-styrke, og hvordan du positionerer din e-commerce forretning blandt konkurrenter. Taktisk kigger vi ind i, hvordan du skaber større volumen og forbedret bundlinje ved at optimere dine online kampagner på bla. Google Ads, -Shopping og Facebook. Alle brands har noget unikt. Spørgsmålet er bare, hvordan det bliver forløst rent digitalt.

Tag kontakt til Morten Jensen (CSO) på e-mail: mj@kvantum.com / telefon: +45 27 20 30 47 eller Martin Jagd Graeser (CEO) på e-mail: martin@kvantum.com / telefon: +45 53 77 15 54 for en yderligere dialog om hvordan vi kan hjælpe dit brand.