Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Det er for galt at virksomheder kan tracke brugernes adfærd i Chrome-browseren. Det mener Google, der nu udfaser tredjepartscookies og hermed følger Mozilla, Apple og Microsoft som har gjort det samme. Alt sammen for at beskytte brugernes privacy, når vi klikker rundt.

Men eksperter er allerede på banen med kritik af Googles træk. Med udfasningen lukker de store techplatforme sig endnu mere om sig selv og ejerskabet over data bliver centraliseret i de såkaldte walled worlds hos techgiganterne. Hvilken betydning har det her for onlinevirksomhederne og de bureauer der anvender tredjepartscookies til onlinemarketing? Det sætter vi spot i denne udgave af Kvantespring

Medvirkende: Rasmus Holmen, Head of Tech and Data hos Cadreon.

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
Martin Jagd Graeser
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Martin Jagd Graser

CEO og co-founder hos Kvantum Copenhagen

Episode 2.2 kan nu downloades!

“Kvantespring” episode 2.2: “Google er færdige med småkager” kan nu downloades via iTunes. Husk at subscribe, så du altid får det nyeste afsnit.

Lyt her

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os