Er du sikker på din e-commerce strategi for 2021?


Med Covid-19 er det vigtigere end nogensinde før, at din shop er rigtigt tilstede på nettet. Derfor er det også yderst vigtigt, at dine online kampagner er sat korrekt op og fanger de relevante søgninger, så du får alle de salg, som er dit brand berettiget.

Vi har oplevet en modning af e-handlen ikke kun i Danmark, men over hele Europa. Ja i hele verden ser vi en modning af e-handelsvaner svarende til en modning på 10 år, på bare 3-4 måneder i 2020. Disse vaner og stigende omsætningstal holder ved, også når verden falder tilbage i sin gamle trygge historie.

Men dit brand vil for altid være ændret i dine kunders øjne. Det skal man tage højde for. Både i sin kommunikation men også i sin digitale markedsføring, tilstedeværelse og brand building.

Vil du se nogle af de cases, vi har løst for vores kunder, og hvordan vi har løftet deres online performance, tag da et kig på Småfolk, Maria Black, Mads Nørgaard eller NN07. Du kan læse endnu flere cases her.

Vil du tale mere med os om, hvordan dit brand kan bygges stærkere i 2021, så tag fat i Martin Jagd Graeser på martin@kvantum.com eller +45 53 77 15 54.

Det skal kunne ses på vores kunders bundlinje, at de arbejder sammen med os

Hos kvantum arbejder vi udelukkende med udvikling af danske og internationale virksomheders e-handel, e-handels strategi og e-handels annoncering. Og vi gør det ud fra devisen om, at: 

Det skal kunne ses på vores kunders bundlinje, at de arbejder sammen med os.

Ellers har vi ikke gjort vores job ordentligt. Vi hjælper danske og udenlandske brands i Norden og hele Europa. Vi arbejder ud fra tre hovedprincipper, når vi kigger på brands, markeder og medier:

  • Hastighed: Vi agerer hurtigt i forhold til, hvor væksten kommer fra. Det er der, vi skal hen med din annoncering
  • Kvalitet: Vi forstår de medier og platforme, du er på; Google, Facebook, e-mail eller Amazon er forskellige medier, hvorfor dine potentielle kunder også opfører sig forskelligt på disse medier. Dine budskaber skal være optimeret hertil. 
  • Effektivitet: Vi forstår de medier, du annoncerer på, men vi forstår også at bruge dit media spend effektivt og derigennem opnå en høj ROAS (Return On Ad Spend) og højne din shops omsætning.
  • Transparens: 1. partsdata er da værdien, og indblikket i fremtidens forbrugere gemmer sig her – det er her, du bygger dit brand digitalt

Vi har vækstet vores kunder med 2, 3, ja helt op til 4 gange deres omsætning år over år (i 2020), og det er på trods af pandemien. Vi har også bygget stærke brands i denne meget specielle tid. 

For at komme godt fra start og opnå mere relevant online-omsætning i 2021 kræver det fokus og forståelse for de medier, som I skaber salg gennem. For der er forskel på upper funnel medier såsom Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og TikTok, hvor du typisk opbygger dit brand og dit kendskab, og så er der lover funnel medier, hvor salgene skal høstes. Her taler vi bl.a. om Google shopping, -ads, remarketing, e-mail m.m.

Skal vi starte dialogen om din e-commerce strategi og online performance?

Vi tror på, at brands bygges digitalt nedefra. Det betyder, at de kanaler, du skaber branding og salg gennem, spiller sammen og konverterer til den rette pris, og gør det i en volumen, så din forretning kan vækste. Strategien for dette er alfa og omega.

Læs om flere af vores cases her eller kontakt Martin Jagd Graeser på martin@kvantum.com eller +45 53 77 15 54.

Læs også vores whitepaper om morgendagens retail her.


Læs et udvalg af vores cases her...