Få flere sign ups og bedre leads i din e-mail marketing

E-mail marketing er en disciplin i rivende udvikling. Få inspiration til hvordan du arbejder med effektiv lead-opsamling og se hvilke simple og effektfulde (men ofte oversete) genveje du kan tage, når dine e-mail-lister skal fyldes op.

E-mail marketing har de seneste år fået en helt central position i marketing-mixet. Dette skyldes ikke mindst, at annoncepriserne er steget de seneste år, og at det tager længere tid at opsamle den nødvendige data.

Her er e-mail marketing en hjælpende hånd, fordi du har mere kontrol og direkte adgang til dine data og kunder. Dermed bliver du mindre afhængig af tredjepartsdata og andres algoritmer.

Ud over at være et effektivt salgsværktøj i sig selv, er opsamling af e-mails og førstepartsdata efterhånden afgørende for at kunne skabe både en god kundeoplevelse og flere salg.

På denne online Talk satte vi derfor fokus på, hvordan du får flere sign ups til dine e-mail-lister.

Se eller gense online talk om e-mail marketing

Key take aways

Kvantitet vs. kvalitet

Det er afgørende at sikre, at du tiltrækker dem der interesserer sig for dit emne og som samtidig er interessante kunder. Samtidig er det en tommelfingerrel, at kun 1-3 %  af din e-mail liste konverterer . Så du har også brug for volumen for at kunne nå dine omsætningsmål.

Får du skruet idn lead-generering godt sammen kan du til gengæld regne med at 25-50 % af omsætningen kommer fra e-mails.

I denne online talk fokuserer vi på at genere flere af de rigtige sign ups, og har samlet masser af god inspiration til at lave bedre pop ups og udnytte flere digitale (og analoge) touchpoints til at indsamle e-mails og skabe relevans for eksisterende og nye kunder.

Fire ting, du skal være opmærksom på, for at dine pop ups ikke opleves som  irriterende og forstyrrende:

  1. Vær relevant og undgå at være forstyrrende. Sørg for at dine pop ups opleves som relevante -ved at gøre dem kontekstbaserede så de passer til den situation, den besøgende står i. Lad for eksempel være med at tilbyde mig 10 % rabat 7 sekunder efter jeg er ankommet til sitet. Rabat er ikke altid, det der opleves som relevant for en kunde i forhold til den side, de er på.
  2. Sørg for at time din popup, så den passer med din besøgendes adfærd. Hvornår skal din pop up dukke op?Lav forskellige budskaber til hver situation, og brug den data du har til rådighed og de forskellige muligheder dit system giver dig.
  3. Gør det lækkert. Teksten skal fortælle mig konkret, hvad jeg får i få ord og hvad jeg skal gøre med en klar call to action.  Vis mig, hvad jeg får ved at tilmelde mig – brug billeder. Brug psykologi – urgency, scarcity, social proof & testimonials – mennesker køber af mennesker og vi skal have nogen at validere vores beslutninger, og bekræfte os i, at vi er ved at gøre det rigtige.
  4. Tilpas til mobil. Undgå, at den fylder hele billedet på mobil – worst case er, at kunderne ikke kan komme videre på din webshop med mindre de signer up.

Og husk at pop ups kan så meget mere – vær kreativ, sæt dig i kundens sted. Hvad holder mig tilbage fra at købe? Hvad opleves som særligt og attraktivt i den købssituation, jeg står i lige nu? Det og meget mere kan du høre meget mere om i denne online Talk.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om e-mail marketing er du velkommen til at kontakte:

Tobias Egmose
Ecomerce, Strategy & Content Director

te@kvantum.com
20 91 04 02
LinkedIn

Få flere sign ups og bedre leads i din e-mail marketing