Whitepaper fra Kvantum Copenhagen


Hvor er morgendagens retail?

Den, der kender nutidens kunde med data, ejer fremtiden med indsigt

3% af os researcher på en vare i en fysisk butik, 87% researcher på en ny vare online og 45% af os finder nye butikker på nettet via Google. Kampen om kunderne i fremtidens detailhandel synes at stå mellem on- eller offline, men det er ikke tilfældet. For så enkelt kan det ikke stilles op. Det handler nemlig ikke om et enten eller, men om et både og i forhold til e-handel og den fremtid, som alle handlende går i møde. Dermed kommer debatten og dialogen om online handel, og dermed også om hvordan retail skal fungere i praksis, ikke til at handle om online vs. offline. Det kommer til at handle om at forstå helheden af den moderne forbrugers modus, når de handler og interagerer med dit brand.

Udfyld nedenstående formular og så vil vi sende vores whitepaper til dig.

Er du interesseret i at læse Martin Jagd Graesers bog “Transparens og Kontroltab”, der rummer mange spændende perspektiver på forretningsudvikling, så fås den nu til 100,- kr. her på kampagnen (normalpris: 200,- kr.).

Ønsker du et møde, hvor vi ser på din online shops potentiale og udvikling, skriv da en kommentar i fritekst-feltet, så vil Martin vende tilbage til dig snarest.
    Læs et udvalg af vores cases her...