Google Ads

(Annonceformatet tidligere kendt som Google AdWords)

Som det er de fleste bekendt er Google verdens største søgemaskine og især i den vestlige del af verden har Google nærmest monopol. Men Google er meget mere end bare en søgemaskine, og annoncerer man via Google kan man nå langt ud til sin målgruppe, ikke bare via push marketing (search), men også via pull marketing (bannere og video) enten på Googles displaynetværk eller via YouTube. Googles annonceprogram kaldes under en samlet term Google Ads.

Google Shopping Ads Partner and display annoncering

Kombination af pull og push marketing vil for de fleste virksomheder give mulighed for at målrette annoncer til målgrupper i de fleste dele af beslutningsprocessen inden et køb.

Annoncer til søgeresultatsiden, Googles displaynetværk og til YouTube laves og håndteres via den samme annonceplatform, og der er mange ligheder mellem de forskellige discipliner og for alle gælder det, at annoncøren har 100% kontrol over budget – herunder hvor mange penge man bruger per dag og per kampagne.


Kvantum er Google Premier Partner

Du kan altid klikke på logoet ovenfor, for at tjekke vores certificering, og se hvilke specialer vi har certificering i – vi har siden bureauets start 2014, haft alle specialer.

Hvorfor Google Ads?

  • Det er muligt at kombinere push og pull marketing for at øge synligheden og resultaterne.
  • Fuld kontrol over aktiviteter og budget.
  • Nemt at tracke trafik og resultater på websitet.
  • Gode muligheder for segmentering.
  • Høj gennemsigtighed i forhold til hvor og hvornår man annoncerer.

Tracking

Resultater skabt på baggrund af annoncering, der foregår via Google kan direkte aflæses i Google Analytics, såfremt man har linket sine Ads og Analytics konti. I Google Analytics kan adfærden og konverteringer (direkte og assisterede) aflæses ud fra den opsætning man har i sin konto. Man skal altså ikke sætte yderligere tracking på sin annoncering, ligesom man skal med f.eks. sociale medier og nyhedsbreve.

Alle kampagner bør oprettes med et formål og en defineret målsætning. De målsætninger, man har opsat i sin Analytics konto, kan man importere til Ads kontoen, og dermed kan man optimere kampagnerne på tværs af alle Googles annonceplatforme ud fra konverteringer som f.eks. salg eller leadgenerering.

Segmentering – herunder retargeting

Der er forskellige metoder at målrette annoncerne på. F.eks. er der de samme muligheder for at anvende retargeting på såvel search, display og YouTube. Retargeting lister bygges bedst via Google Analytics på baggrund af den adfærd de besøgende på websitet har. Man kan koble retargetinglister til sine Google annoncer – enten som tilføjede eller negative målgrupper. For retargeting er ikke kun en målgruppe, man gerne vil målrette sine annoncer til, det er i lige så høj grad muligt at undgå annoncevisninger til dem, der har en bestemt adfærd på websitet.

Det kan f.eks. være, at man ikke ønsker at vise annoncer for dem, der anvender en loginfunktion på websitet, eller som har foretaget et køb i webshoppen af et bestemt produkt eller i en bestemt periode.

Det giver mening at anvende målgrupper på sine annoncer, hvis man samtidig formår at arbejde med differentierede budstrategier til de valgte målgrupper.

100% kontrol og gennemsigtighed

Annoncerer man på Google, betaler man hver gang, der er nogen, der klikker på annoncen. For YouTube er det dog for alle, der har set en videoannonce til ende. Det betyder, at man er sikret at få trafik til websitet, og det i sig selv kan være værdifuldt, da alt trafik kan kvalificeres og anvendes i retargetinglister til fremtidig annoncering. Da kvaliteten og relevansen mellem annonce, landingsside og brugeren er en lige så vigtig parameter som den budpris, annoncøren er villig til at betale for klik, er det ikke nødvendigvis, den der betaler mest, der ligger øverst.

Samtidig får man fuld indsigt i, hvor og hvornår annoncerne bliver vist, og det er værdifuld viden, når man optimerer annoncerne, så man ved, hvor man skal fokusere annoncebudgettet.

Ønsker man at nå sin målgruppe, før de selv efterspørger et produkt, vil Googles annoncemuligheder for mange virksomheder være et oplagt sted at starte.

Kunder

Nedenfor er et udsnit af de kunder vi dagligt hjælper, med at indfri deres ambitiøse målsætninger for vækst, på tværs af de nordiske og internationale markeder

Decadent E-commerce case

Decadent Copenhagen
Services: SEO, Google Ads & Shopping
Markeder: Norden & Tyskland

Tres Bien E-commerce case

Très Bien
Services: Google Ads & Shopping
Markeder: UK & USA

NN07 E-commerce Case

NN07
Services: Google Ads, Facebook & Google Shopping
Markeder: Danmark, norden, UK & Tyskland

Sun Buddies E-commerce case

Sun Buddies
Services: Google Ads & Google Shopping
Markeder: UK & USA

Maria Black Jewellery E-commerce Case

Maria Black
Services: SEO, Google Ads, Google Shopping & Facebook
Markeder: Norden, UK, USA, Tyskland, Frankrig & Australien

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os