“Kvantespring” episode 1: Google går i haserne på Amazon

Medvirkende: Rasmus Frølund Thomsen, COO & Founding partner i Kvantum, og Jacob Nissen, Media Specialist.

Episode 1: Google går i haserne på Amazon
’Jeg googler det lige’ – det er nok den mest nærliggende tanke, når man en sen mandag aften er på udkig efter et godt tilbud på de nyeste Converse-sko. Men måske skal vi snart til at bruge udtrykket ’jeg amazoner det lige’? I hvertfald er krigen om søgemaskinerne sat ind, og i USA foregår omkring 50% af alle produktsøgninger på nettet via Amazons platform, mens markedsandelen fir nethandel i vores naboland Tyskland allerede er på 46%. Og nu tager Google til genmæle i Frankrig, hvor de åbner en ny pendant til Amazon, som kaldes Google Shopping Action.

Men hvad er det egentlig for en krig, der udspiller sig lige nu? Har Google en chance mod Amazon inden for detail? Handler det blot om distribution af varer eller er der andet på spil? Og hvad betyder det, når så store markedskræfter ejer adgangen til borgernes søgen efter oplysning?

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 1: Google går i haserne på Amazon
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Rasmus Frølund Thomsen - COO & Founding Partner at Kvantum
Gæst

Rasmus Frølund Thomsen

Rasmus Frølund Thomsen er CTO og founding partner i Kvantum Copenhagen. Rasmus er e-Commerce marketing specialist med 15 års erfaring, og arbejder til daglig med at hjælpe vores kunders webshops, så de når deres vækstmål. Rasmus’ viden dækker ikke kun bredden men også i dybden inden for SEO, SEM, CRO, tracking, onlinemarketing-strategi m.m. Ydermere har Rasmus stor viden og erfaring med annoncering og udfærdigelse af strategier for Amazon.

Jacob Nissen - Media Specialist
Gæst

Morten Jensen

Jacob er Media Specialist indenfor data- og shoppingfeeds, og har adskillige års erfaring med dette. Jacob har desuden arbejdet med SEO og SEM i en årrække for både danske og europæiske brands.