Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Mia Andersson, e-commerce og SEO-specialist her hos Kvantum.
Alle som er noget ved SEO’en var i midt september til stede ved BrightonSEO på den anden side af den engelske kanal, og som løber af stablen to gange om året. Dette efterår var der særligt fokus på fremtidens search og ikke mindst såkaldt lokal SEO og det skal vi derfor kigge lidt nærmere på i dag.
Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
eCommerce marketing bureau
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Mia Andersson

E-commerce og SEO-specialist hos Kvantum Copenhagen

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os