Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Rasmus Frølund Thomsen, COO og founding partner hos Kvantum Copenhagen.

Midt oktober blev der i London afholdt den populære online-marketing konference SearchLove, der som navnet antyder sætter spot på udviklingen inden for digital markedsføring og søgeredskaber. Med på konferencen var Rasmus Frølund Thomsen, COO og founding partner hos Kvantum Copenhagen, og derfor tømmer vi i dagens udgave hans hoved for de absolut bedste insights fra konferencen.

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
rasmus_froelund_thomsen
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Rasmus Frølund Thomsen

COO og founding partner hos Kvantum Copenhagen

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os