Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Digitaliseringen buldrer afsted – det har den faktisk gjort længe, og det er vel efterhånden også et noget martret statement. Diskussionen om, hvorvidt fremtiden er digital er nok mere et spørgsmål om, hvor digital. For vi er der vel allerede – de færreste bruger vel reelt en printer i dag, at betale en regning på posthuset virker lysår væk og hvem kigger længere mod de trykte dagblade, når de for alvor skal skyde gang i reklamekampagnerne?

Men en digital verden fordrer også et vist tab af kontrol. Magtforholdene er skiftet, så de, der reelt bestemmer online, kan tælles på en enkelt hånd. Og det kan være svært at forholde sig til en udvikling, der går så stærkt, at det er umuligt at forholde sig til, både som medarbejder og som leder. Disse emner er omdrejningspunktet i den nye bog med den mundrette titel, Transparens & kontroltab – om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid, som netop er udkommet på Gads Forlag. Og denne bog er også omdrejningspunktet i denne årets første udsendelse.

Medvirkende: Martin Jagd Graeser, CEO og co-founder hos Kvantum Copenhagen

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
Martin Jagd Graeser
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Martin Jagd Graser

CEO og co-founder hos Kvantum Copenhagen

Episode 2.1 kan nu downloades!

“Kvantespring” episode 2.1: “Transparens og kontroltab” kan nu downloades via iTunes. Husk at subscribe, så du altid får det nyeste afsnit.

Lyt her

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os