Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Alexander Bach, Head of Digital hos Maria Black

En af de virksomheder, der har vendt skuden og oplevet vækst under coronakrisen, er smykkefirmaet Maria Black, der alene i april, mens corona-krisen buldrede derudaf, landede en onlinevækst på 193%. Hvordan har firmaet kunne omstille sig så hurtigt og flytte fokus væk fra deres fysiske butikker over på deres online tilstedeværelse? Hvordan holder man fast i sin integritet og undgår at gå i udsalgsmode? Og hvordan brander man sin virksomhed online i en krisetid? Det er nogle af temaerne i denne måneds udsendelse.

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Alexander Bach

Head of Digital hos Maria Black

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os