“Kvantespring” episode 2: Fremtidens dagligvarebutikker

Medvirkende: Martin Michael Frederiksen (Ka-ching A/S) og Carsten Milek Pahlke (Osuma.dk).

Du kender det – klokken er 16.48 og du har igen formået at mase din taske, dit skrigende børnehavebarn og dit manglende overskud ind den lokale Netto på samme tid som majoriteten af resten af byens arbejdsstyrke. Der er kun den mærkelige urmælk tilbage i køledisken, og damen med rollatoren snupper den sidste færdigret foran næsen af dig, mens din 3-årige datter skriger på en figenstang.

Det er for længst blevet muligt at slippe for besværet – dagligvareindkøbene er rykket online, men på trods af de åbenlyse fordele, så har danskerne endnu ikke helt taget konceptet til dig. Men hvorfor vil vi gerne købe crocs men ikke kød online? I dette afsnit stiller vi skarpt på fremtidens supermarked og hvad fremtiden egentlig bringer for dagligvaremarkedet.

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 2: Fremtidens dagligvarebutikker
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

"Kvantespring" episode 2: Fremtidens dagligvarebutikker
Gæst

Martin Michael Frederiksen

Har skrevet bogen Total Retail med Louise Byg Kongsholm fra pej gruppen. Bogen kom på listen over årets ti bedste erhvervsbøger i 2018, hvilket er usædvanligt for en bog om detailhandel.

Han er også direktør i “Ka-ching A/S”, som laver fremtidens kasseapparater, der selvfølgelig er en app på en iPad. Formålet med arbejdet i Ka-ching er at binde de fysiske butikker og online-salg meget bedre sammen end forbrugerne oplever det i dag.

"Kvantespring" episode 2: Fremtidens dagligvarebutikker
Gæst

Carsten Milek Pahlke

Carsten Milek Pahlke er Administrerende direktør i et af Danmarks første og største online supermarkeder Osuma.dk på fjerde år.

Har arbejdet med e-commerce og digitale platforme i mere end 10 år bl.a som konsulent på dialog-bureauet Responsive og i Larutitz.com gruppen. Carsten underviser derudover på uddannelsen Digital Excellence på IAA (International Advertising Association) og er med i indstillingsudvalget til årets E-handelspris.