Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Martin Graeser, founder og CEO hos Kvantum Copenhagen og Thomas Jensen, medstifter og kreativ direktør hos Jensen Retail Group.

Coronakrisen har skudt en kile ned mellem den fysiske og digitale retail, hvor online er blevet hvermandseje, mens den fysiske butik har været lukket og tæt på død mange steder. I denne første udgave af årets Kvantespring, sætter vi spot på retail i en brydningstid; hvordan designer man en fremtidig kundeoplevelse i den fysiske butik, der kan spille på alt det gode fra både fysisk og digitalt? Og hvordan designer man overhovedet en butik i en tid, hvor online fylder mere og mere?

Download og lyt på iTunes

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Thomas Jensen

Gæst: Thomas Jensen

Thomas Jensen, medstifter og kreativ direktør hos Jensen Retail Group.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os