Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Velkommen til Kvantespring – podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Du har haft tanken før.  Du er efter hånden træt af dit mediebureau, der altid leverer efter deadline og til en alt for uigennemsigtig timepris. Derfor har du ansat dine egne SEO og digitale marketingspecialister. Eller måske er du typen, der efterhånden er ved at være godt træt af Jytte nede fra marketing, der stadig tror at mouseflow er betegnelsen på størrelsen af hendes musemåtte. Derfor har du allieret dig med en skudsikker sparringspartner i bureaubranchen.

Ligemeget om du er den ene eller anden type, så er spørgsmålet om in vs. Outsourcing en tilbagevendende faktor for marketingfolk i hele verden. Derfor tager vi i denne udsendelse temperaturen på, hvad der egentlig gør den mest optimale rightsourcing.

 

Medvirkende: Lars Møller, managing partner hos det digitale marketing bureau Ignite Nordic, og  Martin Jagd Graeser, CEO og Founding partner hos det digitale bureau Kvantum Copenhagen

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
Lars Møller
Martin Jagd Graeser
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Lars Møller

Lars Møller er Managing Partner i Mediabrands’ insorcing bureau Ignite og har desuden mange års erfaring fra mediebureaubranchen.

Martin Jagd Graeser

Martin Jagd Graeser er CEO og Founding Partner i online marketing bureauet, Kvantum Copenhagen på femte år. Bureauet specialiserer sig inden for optimering af deres kunders eCommerce marketing. Martin har arbejdet inden for marketing i mere end 10 år.

Episode 3 kan nu downloades!

“Kvantespring” episode 3: “In vs. Outsourcing” kan nu downloades via iTunes. Husk at subscribe, så du altid får det nyeste afsnit.

Lyt her

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os