Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

’David is 11 years old. He weighs 60 pounds. He has brown hair. His love is real. But he is not.’ Første gang jeg stødte på betegnelsen ’AI’ var ved premieren på Steven Spielbergs film af samme navn fra 2001, hvor der på plakaten stod det førnævnte citat. Filmen om den avancerede robotdreng, der kæmpede for at blive menneskelig høstede store roser, og mens plottet i filmen var både banalt og filosofisk på samme tid, så er diskussionen om AI for alvor rykket ud på den anden side af Spielbergs patospumpende universer.

For vi hører hele tiden om kunstig intelligens. Men hvad er det egentlig? Hvor er det? Hvornår er det? Og hvordan påvirker det dig, der har med marketing, e-commerce og kommunikation at gøre? I de næste knap 40 minutter tager vi diskussionen om kunstig intelligens ned fra de uhåndterbare tinder og præsenterer den i øjenhøjde.

Medvirkende: Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens, foredragsholder og forfatter til bogen ‘Kampen om Fremtiden’

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
Thomas Terney
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Thomas Terney

Thomas Terney, ph.D. i Kunstig Intelligens, digital strateg og foredragsholder. Terney har en baggrund inden for biotech, hvor digital innovation, ledelse og forretning mødes. I dag arbejder Terney hovedsageligt med at hjælpe start-ups med at navigere i en digital verden.

Terney er forfatter til bogen “Kampen om Fremtiden”.

Episode 4 kan nu downloades!

“Kvantespring” episode 3: “In vs. Outsourcing” kan nu downloades via iTunes. Husk at subscribe, så du altid får det nyeste afsnit.

Lyt her

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os