Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Prøv lige at tygge på følgende faktum – Kinas økonomiske reformer blev først for alvor en realitet i starten af 1990’erne, efter i mange år at have haltet håbløst efter NIC-landene Japan, Sydkorea og Singapore. Og det var først i 2001, at Kina blev optaget i verdenshandelsorganisationen 2001.

Når man kigger på kinesernes udvikling i det nye årtusinde fristes man til at få de historiske fakta galt i halsen. For hvordan i alverden har man fra kinesernes side skabt et hyperteknologisk samfund, der på så mange parametre overstråler og som potentielt kan udkonkurrere de største tech-firmaer i Vesten? Mens vi i den vestlige verden har indrettet vores marked efter kapitalistiske paradigmer bygget op om forholdet mellem udbud og efterspørgsel, så har Kina skabt en samfundsarkitektur med markedsmekanismer, der har et helt andet sigte.

Medvirkende: Troels Palshof, forfatter og serieiværksætter og disruptor

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Troels M. Palshof

Troels M. Palshof er serieentreprenør, og startede sit første firma som 22-årig. Han er kendt som disrupter inden for forretnings-, koncept- og idéudvikling efter overbevisningen ’Der må være noget derude, der er markant bedre for os alle’.

Palshof er desuden forfatter til debutromanen “Sommerfugleklanen – Pavens yndling”, efterkommeren “Drømmerhviskerne (Sommerfugleklanen 2)” samt børnespændingsbogen “Larverne”.

Episode 5 kan nu downloades!

“Kvantespring” episode 5: “Kina – den postdisruptive supermagt” kan nu downloades via iTunes. Husk at subscribe, så du altid får det nyeste afsnit.

Lyt her

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os