Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Medvirkende: Martin Jagd Graeser, CEO og founder af det digitale marketingbureau Kvantum Copenhagen og IT-advokat hos Synch Advokater Mandeep Singh Rathour.

I 2004 sad en 20-årig dreng ved navn Mark på sit kollegieværelse på Harvard University og grublede over, hvordan man kunne samle folks opmærksomhed omkring ham. Mark, med det i dag kendte efternavn Zuckerberg, lancerede først programmet FaceSmash, som siden blev til TheFacebook. Mens FaceSmash havde 450 brugere, har Facebook i dag 2 mia.

Og nu vil 35-årige Mark Zuckerberg så være finansmogul. I hvertfald har Facebook i samarbejde med 30 andre virksomheder planer om at lancere en ny kryptovaluta under navnet Libra. Men hvad er det her for et projekt? Hvad betyder det for de mennesker og virksomheder, der hver dag handler online? Og hvordan adskiller Libra sig fra f.eks. bitcoins? Det sætter vi spot i denne udgave af Kvantespring.

Download og lyt på iTunes
Kvantesprings vært, Rasmus Hylleberg
Martin Jagd Graeser
Podcasten Kvantespring

Vært: Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Mandeep Singh Rathour

IT-advokat hos Synch Advokater

Martin Jagd Graeser

Martin Jagd Graeser er CEO og Founding Partner i online marketing bureauet, Kvantum Copenhagen på femte år. Bureauet specialiserer sig inden for optimering af deres kunders eCommerce marketing. Martin har arbejdet inden for marketing i mere end 10 år.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os