Ledig stilling som SEO specialist

SEO SPECIALIST TIL KVANTUM COPENHAGEN

Kvantum Copenhagen, er et online marketing bureau med fokus på eCommerce, SEO, SEM og Social. Derudover udvikler Kvantum Copenhagen også websites og shops til både danske og internationale kunder. Bureauet, der har eksisteret siden 2014, oplever en kraftig vækst i antallet af nye store danske og internationale kunder, og derfor søges en SEO Specialist til at levere SEO ydelser af højeste kvalitet.

Som profil må du gerne have en baggrund fra bureau, men det er ikke afgørende; du skal blot have forståelse for hastighed, leverancesikkerhed og en god forståelse for, at Kvantum Copenhagen varetager deres kunders digitale forretninger og salg – og dermed også yder en stor del rådgivning, så kundernes performance er maksimal. Kvalitet er nøgleordet for alle kundeleverancer, og derfor forventer vi, du kan levere dette til vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL BLANDT ANDET BESTÅ I

- At levere SEO ydelser i henhold til den nyeste viden i markedet, trends og metoder
- Kreativt og proaktivt drive udviklingen af organisk trafik for kunderne
- Bruge platforme som Google Analytics, Google Search Console, Searchmetrics og third party SEO intelligence platforme som naturligt værktøj
- Rådgive kunderne og supportere dem i SEO relaterede spørgsmål
- Udføre content gap analyser, keyword analyser m.fl.

VI FORVENTER DU HAR

- Flere års erfaring med hands-on SEO arbejde
- Dyb viden om content SEO inden for eCommerce
- Erfaring med at skabe SEO optimering med fokus på konvertering
- Anvendt SEO værktøj som Google Tag Manager, Google Analytics, Searchmetrics, Screaming Frog og SEMrush
- Du kan ikke alt, men du har styr på det du kan
- God forretningsforståelse og forståelse for hvordan du giver kunderne værdi
- Grundig erfaring med international optimering
- Gode kundskaber for kunderådgivning

KVANTUM COPENHAGEN TLBYDER 

Du har mulighed for at blive en del af et team med kompetente, intelligente og ambitiøse kolleger. Hos Kvantum Copenhagen har man fokus på kvalitet og høj faglighed. Medarbejderne elsker deres fag, og elsker at få kunderne til at blomstre. Det betyder for dig, at du får mulighed for at udvikle dine SEO kompetencer til det absolut højeste niveau, og samtidigt løbende blive udfordret af arbejdet med at løse kundernes behov. Medarbejderne er meget ambitiøse omkring deres arbejde, og samtidigt vil du komme til at arbejde i et socialt miljø, hvor der er højt til loftet, og hvor det er sjovt at gå på arbejde.

INTERESSERET?

Send dit CV samt ansøgning til headhunter Brian Hansen hos DigitalCareer på mail brian@digitalcareer.dk. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og behandler derfor indkomne ansøgninger løbende. Du er også velkommen til at ringe til Brian Hansen på tlf.: +45 40 11 14 32, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ledige stillinger

 
Vi søger hele tiden skarpe online marketingspecialister, og har lige nu brug for: