Lokal SEO: Øget synlighed af butikker og tilbud

Fundamentet i lokal SEO er en Google My Business profil. Her kan du tage ejerskab over en lokation på Google. Det vil sige, at når nogen søger på Google enten direkte efter din virksomhed eller på et søgeord, som kan associeres med din virksomhed, kan du få vist billeder, adresse og åbningstid på Google – og endda sammen med en annonce, som du ikke engang skal betale for. Vil du vide mere – så læs med her!

Hvor bliver man synlig, når man arbejder med lokal SEO?

Arbejder man med lokal SEO, og optimerer man sin My Business profil, vil man opnå synlighed for sin målgruppe både ved de almindelige Google søgninger og ved søgninger på Google Maps – og både på computer, tablet og mobil. 

På billederne herunder kan du se eksempler på, hvordan søgninger foretaget på en computer på “sneaker” giver os mulighed for at se alle sneakersbutikker i nærheden af den lokation, søgningen er foretaget fra, når vi er på Google Maps. På de almindelige Google søgeresultater, er det Rezet Sneaker Store, der har taget ejerskab på synlighed ved søgning på “sneaker”.

Lokal SEO: Øget synlighed af butikker og tilbud

Eksemplet på mobilsøgninger viser at der er lidt flere virksomheder, der er synlig på de almindelige søgeresultater – her er der søgt på “kaffebar”, hvor Google giver to eksempler på kaffebarer. Søger vi på f.eks. “cykelhandler” på Google Maps, kan vi se alle cykelhandler, der er i nærheden af søgningen.