Maria Black høster rekordomsætning til Flash Sale – øgede omsætningen med mere end 150%

Sidst i oktober i år afholdte smykkefirmaet Maria Black deres halvårlige Flash Sale. Det løb af stablen den 27. oktober – 2. november, og i løbet af de få dage øgede Maria Black deres omsætning med intet mindre end 150% på tværs af alle de kanaler, de annoncerede på. 

På en kanal som Instagram øgede Maria Black deres omsætning med hele 245% sammenlignet med sidste Flash Sale tilbage i februar/marts. Kanaler som e-mail marketing og Facebook performede også særdeles godt under dette udsalg med en stigning på 140% og 177% i omsætning. Omsætning der var genereret direkte fra disse to kanaler. 

Vækst på trods af ingen Black Friday

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt annonceringen på de forskellige digitale kanaler har kunne tjene sig selv ind, for det har den og endda mange gange. Og fordi udsalget gik så godt, valgte Maria Black at holde sig ude af dette års Black Friday. På trods af det og på trods af corona har de alligevel formået at fastholde konverteringsraten, fastholde den organiske trafik og fastholde ROAS målsætningen i kølvandet på det halvårlige Flash Sale. 

Vi kan sågar se, at kunderne køber Maria Blacks produkter uagtet om de annoncerer på Black Friday, hvilket vidner om et stærkt brand med et højt brandkendskab. Faktisk er Maria Black vokset på Black Friday til trods for, at de ikke målrettet har kørt en kampagne.

Indsamlede Facebook leads var medvirkende til høj konverteringsrate

Op til Maria Blacks Flash Sale blev der indsamlet leads til mail databasen på Facebook. Kampagnen genererede +3.400 leads, hvoraf +16% på det danske marked konverterede (dvs. klik der ledte til salg på webshoppen). Det er højt, når man tænker på, at de fleste konverteringsrater på baggrund af e-mail leads som regel ikke ligger højere end +5%. 

Casen med Maria Blacks Flash Sale er en succesfuld fortælling om, hvordan man får mest muligt ud af sine annoncekroner. At Maria Black har fordelt sin annoncering ud over flere platforme herunder; Facebook, Instagram, Google samt e-mail marketing er et godt træk – noget, som vi afgørende vil anbefale andre at gøre efter, da medie mixet her er optimalt til både at skabe salg, men også til at øge kendskabsgraden til brandet. Dette er også en fortælling om et stærkt brand, der har gjort sit grundarbejde godt – ellers ville man ikke kunne opnå lige så imponerende resultater, som vi ser her.

Har du spørgsmål til, hvordan din webshops performance kan optimeres på digitale kanaler såsom dem, vi har nævnt her, kontakt da Martin Jagd Graeser på +45 53 77 15 54 eller martin@kvantum.com

Martin Jagd Graeser
CEO & Co-founding Partner

martin@kvantum.com
53 77 15 54
LinkedIn

Maria Black høster rekordomsætning til Flash Sale - øgede omsætningen med mere end 150%