Morgendagens handel


Ecommerce Webinar Kvantum og Maria Black

Morgendagens handel - download webinar

Hvordan får du dine on- og offline salgskanaler til at spille sammen?

I samarbejde med Dansk Industri (DI) og vores kunde Maria Black Jewellery afholdte vi den 3. marts webinaret: “Morgendagens e-handel – hvordan spiller dine on- og offline salgskanaler sammen?”. Det kan du nu downloade her nedenfor og se (eller gense).

Kort om webinaret
Retail er under hastig forandring, og det sidste halvandet år med C19 har ikke været nogen undtagelse. Når man ser på, hvordan e-handlen er modnet i Tyskland, UK og USA, ja, selv her i Danmark, hvor online omsætningen gennem hele 2020 steg med 40%, så kræver det strategiske og forretningsmsæssíge overvejelser af, hvordan din onlineshop, dine online kanaler og ikke mindst din fysiske retail fremover skal spille sammen i et sømløst, kundefokuseret setup.

På webinar taler vi om, hvordan vi arbejder med cluster strategier, hvordan man som brand skal tilgå nye markeder og nye butiksåbninger, hvordan du som retailer skal kigge ind i en strategi, hvor det er data, der hjælper dig ift. medievalg, og det at drive dine kunder fra online til fysisk butik eller fra online til online.

Webinaret blev afholdt af Dansk Industri i samarbejde med vores kunde Maria Black, som vi gennem de sidste to år har samarbejdet med for at binde on- og offline salgskanaler sammen – og med stor succes.

Dit udbytte

  • Indblik i tendenser fra Kina indenfor e-handel og hvordan de påvirker vesten
  • Viden om strategiske tiltag du kan foretage for at skabe synergi mellem dine on- og offline salgskanaler på den korte og den lange bane
  • Hvordan vi i samarbejde med Maria Black arbejder med “cluster strategier” på nye markeder
  • Inspiration fra en succesrig omnichannel business case: Maria Black Jewellery

Lyt til CEO hos Kvantum Martin Jagd Graeser tale om ovenstående sammen med Jesper Nykjær Jeppesen, CEO hos Maria Black og Alexander Back Schmidt.

Sign dig up her og modtag et link til download af webinaret på mail
Bliv klogere på hvordan du giver dine kunder en god oplevelse mellem on- og offline salgskanaler. Sign dig up nedenfor, så sender vi dig link til webinaret.

    Læs et udvalg af vores cases her...