Kvantum

Ledige stillinger

Kvantum søger 

Senior SEO specialist

 

Kvantum er et ecommerce marketing bureau med fokus på at skabe trafik og konverteringer gennem SEO, SEM, E-mail og Social. Vi har eksisteret siden 2014 og oplever en kraftig vækst i antallet af nye store danske og internationale e-handelsvirksomheder, og derfor søger vi nu en Senior SEO Specialist til at levere ydelser af højeste kvalitet.

Som profil må du gerne have en baggrund fra bureau, men det er ikke afgørende; du skal blot have forståelse for hastighed, leverancesikkerhed og en god forståelse for, at Kvantum varetager deres kunders digitale forretninger og salg – og dermed også yder en stor del rådgivning, så kundernes performance er optimal. Kvalitet er nøgleordet for alle kundeleverancer, og derfor forventer vi, at du kan levere dette til vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL BESTÅ I AT

 • Levere SEO ydelser der stemmer overens med den nyeste viden på markedet, nye trends og – metoder.
 • Kreativt og proaktiv drive udviklingen af organisk trafik for kunderne.
 • Bruge platforme som Google Analytics, Google Search Console, SEMrush og andre SEO platforme som naturlige værktøjer.
 • Rådgive kunderne og supportere dem i SEO relaterede spørgsmål.
 • Udføre content gap analyser, keyword analyser m.m.

VI FORVENTER, AT DU HAR

 • Flere års erfaring med hands-on SEO arbejde og interesse for at have hænderne i maskinrummet.
 • Viden og interesse for teknisk SEO for ecommerce forretninger.
 • Erfaring med at skabe SEO optimering med fokus på salg og konvertering
 • Erfaring med værktøjer som Google Analytics, Search Console, SEMrush og Screaming Frog.
 • Interesse for konverteringsoptimering og tracking.
 • Styr på din værktøjskasse og kan levere kvalitet.
 • God forretningsforståelse og forståelse for hvordan du skaber værdi for kunderne.
 • Interesse i at indgå i tæt dialog med kunder og kolleger ift. de løsninger, som du er med til at sælge ind og eksekvere på.

VI TILBYDER

Du bliver en del af et team med kompetente, humoristiske, intelligente og ambitiøse kolleger. Hos Kvantum har vi fokus på kvalitet og høj faglighed, og arbejder ud fra en flad ledelseskultur. Medarbejdere, der elsker deres fag, og sætter en store ære i at få kundernes forretninger til at blomstre. Det, som dét betyder for dig, er, at du får mulighed for at udvikle dine SEO-kompetencer på det absolut højeste niveau, og samtidigt løbende bliver udfordret af arbejdet med at løse kundernes behov. Du vil arbejde i et socialt miljø, hvor der er højt til loftet og let til latter, og ikke mindst, hvor det er sjovt at gå på arbejde

INTERESSERET?
Send din ansøgning til rasmus@kvantum.com – skriv “ansøgning til Senior SEO stilling” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigt for at komme i betragtning.

OM KVANTUM

Vi er et ungt bureau med fart på og består lige nu af 14 medarbejdere. Den organisatoriske struktur er flad, og der er ikke langt fra tanke til handling. Som Senior SEO Specialist har du derfor stor indflydelse på, hvordan din dagligdag og strategi for kunderne bliver defineret. Hos Kvantum kommer du til at arbejde med danske og internationale webshops med mange sprog og markeder, og vi forstår, hvad det kræver at få SEO til at fungere i sådanne setups.