Kvantespring - E-commerce Podcast logo

Velkommen til Kvantespring – podcasten hvor vi springer direkte ned i magtkampen mellem internettets giganter og som på uformel vis sætter spot på virkeligheden inden for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling.

Læs mere under listen af episoder.

Marts 2020: Episode 2.2 – Google er færdige med småkager

Januar 2020: Episode 2.1 – Transparens og kontroltab

November 2019: Episode 11 – EKSTRA – SearchLove

November 2019: Episode 10 – EKSTRA – BrightonSEO 

Oktober 2019: Episode 9 – Fremtidens e-commerce

September 2019: Episode 8 – Libra – Da Facebook ville være bank

Marts 2019: Episode 3 – In- vs. Outsourcing

Februar 2019: Episode 2 – Fremtidens dagligvarebutikker

Januar 2019: Episode 1 – Google går i haserne på Amazon

Kvantespring – en podcast om online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling

Kvantespring er en ny podcast for dig med interesse for online marketing, eCommerce og teknologisk udvikling. Du er typen, der gerne vil holdes opdateret med den allernyeste viden omkring emnerne, og du arbejder muligvis selv inden for et eller flere af felterne, og finder spænding i den digitale verden. “Kvantespring” hopper ikke over, hvor gærdet er lavest, men går i dybden med de mest aktuelle begreber og branchetendenser. Med en varighed på en lille time, kommer vi vidt omkring den pågældende episodes emne. Samtidig får du altid “Månedens kvantespring”, som er et input fra teknologiens verden, der kan få fremtiden til at føles skræmmende tæt på nutiden, når fx robotbier erstatter den idylliske, summende honningbi, vi kender og synger om, og køleskabe der overvåger dit indtag af fx øl, sodavand og is, og sørger som en big brother for, at vi endelig ikke gør noget, “vi ikke må”.

 

Ingen god podcast uden spændende gæster

Vores vært Rasmus Lehmann Hylleberg fører ordet i studiet i Toldbodgade, og har altid besøg af relevante og skarpe gæster, der ved, hvad de taler om. Gæster, som brænder for deres specialeområder, og som engageret fortæller om deres syn på podcastens emner. Kvantespring har fx Thomas Terney, en af Danmarks førende eksperter indenfor emnet kunstig intelligens, i studiet til en snak om netop dette i episode 4 (Kunstig intelligens og den betydning for fremtidens kamp om kunderne), og Martin Michael Frederiksen fra Ka-Ching er inde og fortælle om fremtidens kasseapparater i episode 2 (Fremtidens Dagligvarebutikker).

Vi garanterer, at der altid er interessante gæster i studiet, som kan byde ind med en interessant vinkel og har et bredt kendskab til det pågældende område.  

 

No sugar coating

Podcasten Kvantespring pynter ikke på sandheden for at gøre den nemmere at sluge. Her fortælles den brutale og betagende sandhed om teknologisk udvikling, hardcore data, magtkampe, Sociale medier, Amazon og meget mere.

 

Podcasten Kvantespring nydes bedst til en god kop kaffe, fx lørdag formiddag eller sammen med kollegerne som et intellektuelt input og en pause fra Spotify eller P3. Lad dig fascinere af online markedsføringens til tider forbavsende og imponerende facetter, og lad dig rive med, om du så arbejder inden for online markedsføring eller ej. Har du bare en smule interesse for, hvad der rører sig inden for teknologi eller markedsføring, vil podcasten “Kvantespring” fange dig og blive din foretrukne listen-to podcast, når du skal opdateres og rent faktisk vil lære noget. Mange online marketing podcasts varer blot 10-20 minutter, og her mangler du tit mere læring og indblik i, hvorfor tingene hænger “sådan og sådan” sammen og tekniske detaljer og eksempler inden for området. Dette får du alt sammen med “Kvantespring”, som har en varighed af ca. 40 minutter pr. episode.

Se alle podcast episoder her på iTunes.

Vil du høre mere om at være kunde hos Kvantum, og se hvilke resultater vi vil kunne lave for jeres virksomhed, så kontakt os

Kontakt os