Service

Strategi og brugerrejser - OVERSÆTTES TIL SVENSK

De seneste år er modningen af e-handlen gået stærkt. Ikke kun i Danmark, men over hele Europa. Det kræver en dyb forståelse af forretningen og et strategisk overblik både at skabe efterspørgsel og omsætning gennem hele kunderejsen. Sagt med andre ord: Dit potentiale som brand ligger i dag i din online styrke.

I Kvantum bygger vi stærke digitale brands. Bare i 2020 har vi vækstet vores kunders årsomsætning med 2-4x. Det kræver både indsigt og forretningsforståelse, og viden om hvordan vi sikrer at jeres brand er stærkt repræsenteret i alle relevante digitale kanaler.

Strategi

For at skabe vækst online kigger vi strategisk på jeres digitale brand-styrke, og hvordan I positionerer jeres e-commerce forretning blandt konkurrenter. Samtidig vurderer vi hvor der bør sættes ind rent taktisk for at skabe større volumen og forbedret bundlinje – oftest gennem optimering af jeres online kampagner på fx Google Ads, -Shopping og Facebook, men også ved at vurdere hvordan jeres brand performer på tværs af kanaler. Alle brands har noget unikt. Spørgsmålet er bare, hvordan det bedst forløses digitalt.

Målgrupper og brugerrejser

Hvordan ser jeres digitale kunderejse ud? Hvor kommer kunderne fra, og hvordan får I dem i tale? Kampen om kunderne afgøres af, om I udnytter jeres digitale potentiale. Vejen til succesfulde brugerrejser går gennem bedre tracking og forståelse af jeres målgrupper. Den gode bruger- og kunderejse skaber meromsætning ved hjælp af relevans og involvering i de rigtige digitale touch-points.

Når det kommer til digital marketing er det netop synergierne mellem indhold, brugeroplevelser og relevant digital tilstedeværelse der gør forskellen.

Ska vi prata vidare?

Vi är alltid redo att föra en dialog om era ambitioner och hur vi kan utveckla era digitala kanaler och få ert företag att växa.