Vil du tættere på dine kunder?


De seneste år har vi set en bølge af brands aktivere en Direct-to-Consumer indsats og det sidste COVID-19-år i særdeleshed. Der er mange årsager til at gennemtænke sit brands DtC-strategi og indsatser. Det er ikke kun en vigtig afsætningskanal i e-commerce øjne, men i lige så høj grad en måde at stille sig det rette sted i forhold til sine kunder og høste kundedata, der øger sandsynlighed for online succes som brand.

Hvor står I?
Vores erfaring er, at virksomheder der i dag sælger via retail også tager hul på en Direct-to-Consumer-strategi som den del af deres e-commerce-strategi.
Lad os sammen tage hul på optimering af Direct-to-Consumer.

I kan læse mere om det her på siden eller lytte til vores podcast om emnet.

Eller aftal et møde med os (online/fysisk), hvor vi løber de 5 vigtigste tendenser i gennem på området.

kvantum-vækster-din-virksomhed

Det skal kunne ses på vores kunders bundlinje, at de arbejder sammen med os

Hos kvantum arbejder vi udelukkende med udvikling af danske og internationale virksomheders e-handel, e-handels strategi og e-handels annoncering. Og vi gør det ud fra devisen om, at: 

Det skal kunne ses på vores kunders bundlinje, at de arbejder sammen med os.

Ellers har vi ikke gjort vores job ordentligt. Vi hjælper danske og udenlandske brands i Norden og hele Europa. Vi arbejder ud fra tre hovedprincipper, når vi kigger på brands, markeder og medier:

  • Hastighed: Vi agerer hurtigt i forhold til, hvor væksten kommer fra. Det er der, vi skal hen med din annoncering
  • Kvalitet: Vi forstår de medier og platforme, du er på; Google, Facebook, e-mail eller Amazon er forskellige medier, hvorfor dine potentielle kunder også opfører sig forskelligt på disse medier. Dine budskaber skal være optimeret hertil. 
  • Effektivitet: Vi forstår de medier, du annoncerer på, men vi forstår også at bruge dit media spend effektivt og derigennem opnå en høj ROAS (Return On Ad Spend) og højne din shops omsætning.
  • Transparens: 1. partsdata er da værdien, og indblikket i fremtidens forbrugere gemmer sig her – det er her, du bygger dit brand digitalt

Kampen om kunderne afgøres af, at I udnytter jeres digitale potentiale

… det afgøres ikke nødvendigvis af brandets størrelse og tilstedeværelse i den analoge verden. Derfor er det vigtigt, at dit online potentiale bliver opbygget korrekt og på baggrund af de korrekte data og analyser. Og dette e-commerce-fundament bygger vi sammen med dig.

Tag en dialog med os om hvordan vi sammen vækster din online forretning. Strategisk kigger vi på din digitale brand-styrke, og hvordan du positionerer din e-commerce forretning blandt konkurrenter. Taktisk kigger vi ind i, hvordan du skaber større volumen og forbedret bundlinje ved at optimere dine online kampagner på bla. Google Ads, -Shopping og Facebook. Alle brands har noget unikt. Spørgsmålet er bare, hvordan det bliver forløst rent digitalt.

Tag kontakt til Morten Jensen (CSO) på e-mail: mj@kvantum.com / telefon: +45 27 20 30 47 eller Martin Jagd Graeser (CEO) på e-mail: martin@kvantum.com / telefon: +45 53 77 15 54 for en yderligere dialog om hvordan vi kan hjælpe dit brand.


Læs et udvalg af vores cases her...