Case

Basic Apparel

Det danske tøjbrand Basic Apparel brænder for low impact fashion med et særligt fokus på tidløst design, der kan bruges sæson efter sæson.Siden juni 2022 har Kvantum og Basic Apparel arbejdet sammen for at sprede dette budskab – ikke bare til det danske marked, men også på det tyske og hollandske.

Det har vi hjulpet med

  • Meta Ads
  • Google Ads
  • eCommerce strategi og rådgivning
Basic Apparel
Basic Apparel

Baggrund

Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj.

Basic Apparel brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Det er den grundlæggende tanke og idé bag brandet, Basic Apparel som har eksisteret siden 2013.

Basic Apparel havde et ønske om at udvikle en overordnet vækststrategi i overensstemmelse med brandets bæredygtige tankegang.

Kvantum har derfor hjulpet på tværs af forskellige marketingkanaler med at sprede budskabet om en bæredygtig garderobe mest muligt.

Løsning

Basic Apparel og Kvantum har i en årrække arbejdet tæt sammen om den overordnede målsætning, at styrke online synlighed på både Google og Meta-platformen.

Formålet med dette samarbejde har været at booste salget på Basic Apparels webshops, på både det danske og europæiske marked. Hovedfokus i dette partnerskab har været på implementering og eksekvering af effektive Google Ads og Meta Ads-kampagner for at tiltrække relevant trafik til webshoppen og samtidig bygge et stærkt brand med ditto brandfortælling.

Partnerskabet sigter mod at skabe en sammenhæng mellem forskellige digitale platforme, annonceformater, budskaber og målgrupper. Ved at udnytte datadrevne indsigter fra de valgte reklameplatforme er der blevet udviklet en nøje planlagt forbrugerrejse, der fokuserer på at lede potentielle kunder hen imod køb.

Denne tilgang har åbnet op for betydeligt vækstpotentiale i omsætningen, og resultaterne for Basic Apparel taler sit klare sprog – en succes som sikrer et fremragende afsæt til et fremragende 2024.

Basic Apparel
Basic Apparel

Vi vil være de bedste til at udvikle retail via data & content