Om Kvantum

Hos Kvantum er vi ikke bare et bureau. Vi er et team af e-commerce marketing eksperter med en eneste ambition: at bygge stærke e-commerce brands gennem data-indsigter, solid forretningsforståelse og godt håndværk.

Det skal kunne ses på vores kunders bundlinje, at de arbejder sammen med os

Hos Kvantum er det vores fremmeste opgave at udvikle de danske og internationale e-commerce virksomheder, vi samarbejder med. Altid ud fra devisen om, at et samarbejde med os skal kunne ses på bundlinjen – ellers har vi ikke gjort vores job ordentligt.

Vi arbejder ud fra fire hovedprincipper:

Hastighed

Vi reagerer omgående. Både når det gælder skiftende vækst-potentiale i jeres annonce-setup, og i vores samarbejde med kunder i det hele taget. Forvent derfor et højt niveau af effektivitet og kommunikation.

Kvalitet

Vi forstår de medier og platforme, du er på; Google, Facebook, e-mail eller Amazon er forskellige medier, hvor dine potentielle kunder opfører sig forskelligt. Det skal jeres content og budskaber selvfølgelig være optimeret til.

Effektivitet

En dyb forståelse af de medier, I annoncerer på, skaber først værdi, når jeres mediespend arbejder effektivt. Vores fokus er altid på en høj ROAS og øget omsætningen, så I får mest muligt ud af jeres annoncekroner.

Transparens 

Vi arbejder med fuld transparens ift. metoder, processer og tidsforbrug. Derfor vægter vi nærværende kommunikation og samarbejde højt, og foretrækker tæt dialog om jeres muligheder og potentiale. 

Premium partnerskaber

Kvantum er stolt Premium partner med Google, WakeUp Data, Bing, Facebook og Klaviyo. Dette betyder, at vi har adgang til mange forskellige funktioner, som andre virksomheder uden partnerskabet ikke har. Dermed kan vi eksempelvis tilbyde vores kunder nye features som en af de første, når nye funktioner udrulles

PartnerBadge
Kvantum Cph. er WakeUp Data Premium Partner
Om os
Kvantum er stolt Bing Partner

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.