Services

Vi har specialiseret os i e-commerce marketing, der gør en forskel for jeres forretning. Det gør vi ved vurdere det samlede marketing setup og sætte ind hvor der er størst potentiale.

Med andre ord adskiller vi os fra de fleste ved at bære forretningsforståelse og et strategisk mindset med ud i jeres performance setup.

Services

Strategi og brugerrejser

Det kræver indsigt og forretningsforståelse at udvide brands digitalt. Den rigtige strategi og forståelse for brugerrejser er fundamentet for et stærkt brand på tværs af digitale kanaler.

Google Ads

Google er en essentiel del af ethvert marketing-setup. Vi sammensætter og skalerer jeres annoncesetup, så det passer til jeres nuværende behov og ambitioner for fremtiden.

Sociale medier

Annoncering på sociale medier er et afgørende led i de fleste virksomheders vækstrejse. Vi optimerer jeres performance helt ned i detaljen, så I får mest muligt ud af annoncekronerne.

E-mail og data

E-mail marketing og førstepartsdata har aldrig været vigtigere. Vi sikrer, at I når til næste niveau, og sørger for, at bruge jeres dataindsigter til at booste salget på tværs af kanaler.

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO er nøglen til de bedste placeringer og trafik fra Googles organiske søgeresultater. Vi hjælper jer i mål og får styr på de tekniske, datamæssige og kommunikative indsigter i jeres SEO-indsats. 

Amazon

Amazon kommer – spørgsmålet er kun hvornår. Vi rådgiver om, hvordan I skal forholde jer til de nye muligheder og trusler, og sikrer en strategi, der giver mening for jeres forretning

Webanalyse

Få indsigt i digitale mønstre og adfærd hos brugerne på baggrund af konkret data. Med en webanalyse for I både indsigt og overblik, så I kan optimere forretningen på et solidt datagrundlag.

Det skal kunne ses på bundlinjen, at man arbejder sammen med os. Det manglede da bare.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.

Cases

Et udpluk af dem vi samarbejder med

Det skal kunne ses på bundlinjen, at man arbejder sammen med os. Her er et udpluk af de kunder, vi skaber nye resultater for hver dag.