Case

ISH Spirits

ISH Spirits havde et ønske om at være stærkere inden for Direct To Consumer. Derfor kom til Kvantum Copenhagen for at få styrket deres eCommercemarketing strategier.

Det har vi hjulpet med

  • Udvikling af eCommerce marketing setup
  • Rådgivning & vejledning af branding og online salg på tværs af kanaler
ISH Spirits
ISH Spirits

Baggrund

ISH Spirits er et globalt kendt non alcohol brand. De tilbyder et af verdens største og mest prisvindende udvalg af alkoholfri vin, spiritus og cocktails, der alle leverer på den smagsoplevelse vi kender – blot uden alkoholen.

Da ISH Spirits kom til Kvantum Copenhagen, var det med et ønske om at blive stærkere inden for Direct To Consumer-markedsføring. Baggrunden for deres behov skal findes i, at de havde brug for at få en udvidet marketingstrategi, der kunne supportere deres interne ressourcer. Det være sig både inden for eCommercemarketing og strategi, email, Meta og Google Ads – alt sammen i et kompetitivt marked.

Løsning

Løsning

Kvantum Copenhagen hjalp med udviklingen af et eCommercemarketing setup, der tog højde for de interne ressourcer og som understøttede ISH Spirits behov. Fokus var i særdeleshed at opnå et setup, der imødekom ønsket om at kunne brande og sælge deres varer online på tværs af online kanaler.

ISH Spirits
ISH Spirits

Vi vil være de bedste til at udvikle retail via data & content