Case

Lagune

Fra Carhartt WIP til Lagune CPH - En Rejse i Digital Transformation.Vi er stolte over at have været en integreret del af Lagune CPH's transformation fra Carhartt WIP.

Det har vi hjulpet med

  • Meta Ads
  • Google Ads
  • Shopify
  • Dataanalyse
  • Tracking
  • eCommerce rådgivning
Lagune CPH
Lagune CPH

Baggrund

I mere end seks år har Kvantum samarbejdet tæt med Lagune CPH og støttet og rådgivet dem i deres e-handelsstrategi, markedsføring og digitale vækst.

Lagune CPH er meget mere end blot en butik – det er en livsstil. De kuraterer et nøje udvalgt mix af streetwear, outdoor gear, skate brands, smykker og meget mere.

Med fokus på kvalitet, æstetik og autenticitet præsenterer de et unikt univers for deres kunder.

Løsning

Fra Carhartt WIP til Lagune CPH:

I oktober 2023 tog Carhartt WIP det dristige skridt og skiftede navn til Lagune CPH efter mange års succes med fysiske butikker og e-handel. Som et af de førende skatermærker i Danmark, omfavnede de den digitale bølge med åbne arme.

Vores Rolle i Rejsen:

Vi har haft fornøjelsen af at være en del af denne spændende transformation via flere migreringer af af eHandelsshops gennem tiden. I vores tætte samarbejde har vi hjulpet Lagune CPH med at navigere i den digitale verden, fra strategisk planlægning til eksekvering i medier som Meta, Google, TIkTok, mail og generel strategisk såarring ift. Shopify som platform, for at drive ehandel.

Vores ekspertise inden for e-handel, digital markedsføring og brandstrategi har været afgørende for at de kunne indfri deres mål, og at vi i fælleskab kunne skabe den succes, som Lagune CPH i dag har.

Lagune CPH
Lagune CPH

Effekt

I dag driver Lagune CPH ikke blot en række trendy fysiske butikker i København, men de har også en blomstrende webshop, der tilbyder tøj, livsstilsprodukter og en prisvindende podcast.

Deres digitale tilstedeværelse har styrket deres brand og forbindelse til deres dedikerede kundebase.

Resultaterne viser tydeligt, at et dedikeret og fokuseret arbejde med eCommerce marketing og brandbuilding via data og indsigter, skaber resultater og effekt.