Case

Land & Fritid

Land & Fritid er indbegrebet af natur. Som navnet måske afslører, så henvender de sig til personer med interesse for hus og have, kæledyr, hobbylandbrug, udendørsfritidsaktiviteter og til dem, der går på jagt.

Det har vi hjulpet med

  • Meta Ads
  • Google Ads
  • Google Shopping
  • Data setup
  • Tracking af kunderejse og på tværs af kanaler
  • eCommerce strategi & rådgivning
Land & Fritid
Land & Fritid

Baggrund

Butikskæden Land & Fritid har 40 butikker landet over. De tilbyder et bredt produktsortiment af produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler, haveartikler, fritidstøj, sko og tilbehør samt udstyr til hest, rytter og øvrige kæledyr. Og så har de tilmed et bredt sortiment til jægeren, der går op i jagtbeklædning og udstyr.

Da Land & Fritid kom til Kvantum Copenhagen var det med et ønske om at få hjælp til deres eCommercemarketing og online strategi, som ikke havde den forventede impact på markedet.

Løsning

Som Danmarks største retailkæde inden for bl.a. hobbylandbrug, havde Land & Fritid et behov for at optimere deres eCommercemarketing strategi. De opererer i et marked, hvor der er meget konkurrence på tværs af alle varerlinjer, og det var derfor vigtigt at have en fuldt opdateret og implementeret markedsføring strategi.

Kvantum Copenhagen blev bedt om at hjælpe med at udvikle denne markedsføringsstrategi. Derudover udviklede Kvantum et fuldt datasetup for at kunne tracke kunderejsen og derigennem sikre mere optimering på tværs af kanaler. Denne data blev brugt på tværs af Meta, Google Ads og Google shopping.

Land & Fritid
Land & Fritid

Vi vil være de bedste til at udvikle retail via data & content