Case

Maria Black

Den lille smykkeforretning i Silkegade med et kæmpe udenlandsk marked

Det har vi hjulpet med

  • Google Ads
  • Sociale Medier
  • E-mail marketing
  • Søgemaskineoptimering
Maria Black
Maria Black

Baggrund

Maria Black Jewellery grundlagde sit smykkebrand tilbage i 2010. Siden da har den dansk-irske københavner skabt moderne smykkekollektioner, der er drevet af en kæmpe passion for at udforske og omfavne menneskers individualitet på kreative måder – og så er hun særligt inspireret af kunstneren David Bowie.

I dag drives Maria Black fra København af et dedikeret team af mennesker, der opretholder brandets grundlæggende tro på, at personlig stil og mode ikke er for dem at diktere, men for kunden at udforske. Maria Blacks smykker er en kombination af håndværk og moderne teknikker, der skaber nærmest skulpturelle former af ædelmetaldesign, som alle er meget forskellige.

Brandet sælges over hele verden både online og i fysiske butikker, og hos Kvantum har vi siden sommeren 2019 hjulpet Maria Black med at forbedre sin online performance på det danske marked og på de syv udenlandske markeder: Sverige, Norge, England, Tyskland, Frankrig, USA og Australien.

Løsning

Maria Blacks kundeforløb hos Kvantum er intet mindre end en fantastisk historie at fortælle. Maria Blacks mål var fra starten at øge sin digitale tilstedeværelse ved hjælp af Google- og Facebook annoncering. Ultimativt var formålet at skabe en ligevægt mellem online og retail, og er det stadig i dag.

Samlet set varetager Kvantum Maria Blacks; SEO, Google Ads, Google Shopping og Facebook-annoncering. Hos Maria Black har vi blandt andet haft fokus på at optimere søgeord samt frasortere irrelevante søgeord, der ikke genererer konverteringer, hvilket har vist sig at være effektivt på SEO-delen. På Facebook-delen har vi kørt en fast remarketing-kampagne, der har haft til formål at opsamle brugere, der ikke har konverteret.

Effekt

→ Ser man på SEO-indsatsen for Maria Black på det danske marked, så er omsætningen steget med hele 51% i 2020 på bare 5 måneder – fra januar til maj – når der sammenlignes med året før. Antallet af transaktioner på Maria Blacks website er ligeledes steget med 60% i samme periode og antallet af nye brugere, der er kommet til sitet, er steget med 55%.

→ På Facebook-delen er omsætningen steget med imponerende 1.152% i januar – maj 2020 og derudover taler vi om en ROAS, der er steget med 1.885% til 15.047% ifølge Facebook Analytics. Det vil sige, at for hver gang Maria Black bruger 1 kr. på Facebook-annoncering, så får de den over 15x igen. Med en målsætning på en gennemsnitlig ROAS på 400 %, ligger de her tal langt over målet for Maria Black.

→ På Google Ads indsatsen på det danske marked er historien lige så succesfuld. Omsætningen er steget med 59 % fra januar – maj 2020, og derudover er antallet af transaktioner hos Maria Black steget med 42 %. På Google Ads ligger ROAS på 1.088%, hvilket er en stigning på 37%, når der sammenlignes med samme periode sidste år (januar – maj).