Case

Sv. Michelsen Chokolade

Hvad har vi lavet for Sv. Michelsen Chokolade

  • Søgemaskineoptimering (SEO)

 

Sv. Michelsen Chokolade
Sv. Michelsen Chokolade

Baggrund

Sv. Michelsen Chokolade blev grundlagt i 1933 i et lille konditori på Østerbro, og drives i dag af 3. generation af familien, der har videreført og udviklet det stolte håndværk.

Den håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra virksomhedens start i 1933, og virksomheden lægger i dag en stolthed i at tage stilling til og ansvar for hver en råvare, der anvendes, for de mennesker, der har dyrket den, og for den påvirkning varerne har på miljøet.

Hos Kvantum har vi hjulpet med at få de mange gode fortællinger og fantastisk velsmagende produkter nemmere at finde online.

Løsning

For at øge synligheden online har vi arbejdet med at finde de mest relevante søgeord gennem en grundig søgeordsanalyse. Resultaterne har vi blandt andet omsat til specifikke og målrettede landingssider, der understøtter den organiske trafik til website og webshop.

Det har vi blandt andet gjort med nye kategori-tekster, der hjælper kunderne i deres brugerrejse, og samtidig både øger den organiske tilstedeværelse og konverteringer.

Vi har for eksempel udvidet hjemmesiden med et fokus på gaveideer, da vores data viste, at det var et område med stor efterspørgsel og dermed et interessant forretningsmæssigt potentiale.

Sv. Michelsen Chokolade
Sv. Michelsen Chokolade

Effekt

Vi har samarbejdet med Sv. Michelsen Chokolade siden 2021, og har ved hjælp af vores SEO-indsats opnået:

 

  • En stigning på 125 % i relevante organiske søgeord, der ranker på Google
  • Markant stigning i søgeord placeret i top 3
  • En stigning i antal besøgende på 256 %
  • Et løft i antal impressions (eksponeringer) på 176 %