Content

Content produktion

Hos Kvantum Copenhagen producere vi Content, der skaber målbar effekt hos vores kunder.

Vi forstår vigtigheden af at skabe indhold, der ikke blot fanger opmærksomheden, men også driver handling og skaber værdi. Hos Kvantum arbejder vi med databaserede beslutninger kombineret med et højt niveau af kreativitet. 

 

Skal vi hjælpe med jeres content produktion?

 

Content produktion

Effekt er funderet på tre ben

Effekt kan beskrives som en taburet funderet på 3 ben – kontaktpunkt, målgruppe og kreativ eksekvering. Det er således en funktion af 3 enkeltstående elementer som i fællesskab generer den målbare effekt. 

– Kontaktpunkt: Det første ben er evnen til at nu ud til vores målgruppe gennem relevante kanaler og  på de rigtige tidspunkter

– Målgruppe: Det andet ben er at forstå og målrette vores indsats mod den specifikke målgruppe som vi ønsker at påvirke. 

– Kreativ eksekvering: Det tredje ben er kreativiteten, som giver vores budskaber liv, blikfang og tiltrækker opmærksomheden fra målgruppen. 

Med fokus på de tre ovestående elementer, sikre vi at vi får det optimale output af vores indsats. Kombinationen af kanalvalg, målgruppe og kreativitet er altafgørende for en succesfuld annoncering.

Databaseret content

Databaseret content har udelukkende fokus på at skabe effektiv annoncering, som kan måles og vejes i den enkelte forretning – altså et resultat der påvirker bundlinjen positivt.  

Det gør vi ved, at initiere en iterativ content-produktionsproces med fokus på direkte målbare KPI´er, så som f.eks. salg, permission opsamling eller produktsidevisning. 

Det betyder, at vi både split og multivariable tester kontinueret gennem afviklingen af en kampagne eller annonceprogram for således at sikre det optimale resultat af aktivitet.

Speed is everything

Hastighed er altafgørende – derfor er kreativ kompetence og Paid SoMe specialist side om side, så informationer deles og content iterationer produceres i et agilt setup hvor ”time to market” er en forudsætning. 

Derved sikres en optimal anvendelse af det definerede marketingsbudget, hvor ROI er omdrejningspunkt og medieinvestering, og kreativ eksekvering er midler til at nå målet. 

Det betyder, at vi baseret på learnings i (tæt på) realtid kan tilføje tilpasset content til kampagner med fokus på øget effekt. 

Skal vi hjælpe jer med jeres content?

Har I brug for ekspertise og kreativitet til at løfte jeres content produktion og dermed jeres annoncering?

Hos Kvantum kan vi hjælpe jer med at skabe engagerende og effektivt indhold, med udgangspunkt i data og som skræddersyes til medievalget. Vi er specialister i at rådgive om og producere content som ikke kun er engagerer med også konveterer!

Skal vi tale videre om jeres content?
For at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, ræk ud til:


Carsten Milek Pahlke

Mail: cmp@kvantum.com

Mobil: 71 71 30 40

 

Esben Amtorp

Mail: ea@kvantum.com

Mobil: 31 40 77 56

 

Matin Jagd Graeser

Mail: martin@kvantum.com

Mobil: 53 77 15 54

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.