Service

E-mail marketing & data

E-mail marketing og opsamling af førstepartsdata er på få år blevet et afgørende element i virksomheders marketing-setup. En en stærk data-baseret marketing-platform giver indblik i hvert enkelt af jeres kunders touchpoints – fra besøg på en specifik produktkategori til hvilke links i en e-mail, de har klikket på.

I Kvantum hjælper vi både med teknikken og design, og rådgiver også på det strategiske niveau, hvor vores eksperter altid har en god idé til, hvordan I kan skubbe jeres email marketing til det næste niveau og bruge jeres dataindsigter til at booste jeres salg på tværs af kanaler.

Som et af de eneste bureauer i Danmark Gold Advisor ved Klaviyo, som er skabt til e-commerce. Det betyder, at vi er eksperter i implementering, migrering og oplæring, og at vi hele tiden holder os ajour med den nyeste udvikling, så vi kan rådgive dig om de nye muligheder, der hele tiden kommer.

E-mail marketing & data

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve bliver ofte nedprioriteret. Ofte fordi systemerne er svære at arbejde i, eller fordi det tager tid og kræver planlægning. Men med den rette indsats er nyhedsbreve faktisk en af de allerstørste omsætningsmotorer i et B2C e-commerce setup – måske endda den vigtigste kommunikationskanal. Vi hjælper dig med at komme ordentlig i gang med en strategi, en skarp kampagneplan og og flot design til jeres nyhedsbreve

Automation flows

Et automation flow kan være alt fra en velkomst-email, der automatisk sendes afsted når en ny kunde tilmelder sig din email-liste, til en reminder om, at en populær og efterspurgt vare er tilbage på lager. Men først og fremmest er det en enkel måde at yde en ekstra service for jeres kunder samtidig med, at I skubber omsætningen i vejret. Vi hjælper med opsætning, vejledning
og split tests, så I hurtigt kommer i gang.

Opsætning og migrering

Lyder det som en lidt for stor mundfuld at skifte til et helt nyt system? Som Gold Advisor er vi eksperter i at migrere jeres eksisterende kontakter over i Klaviyo, og få jeres systemer til at spille perfekt sammen. Vi sørger naturligvis for at overholde alle GDPR krav, renser jeres data for dubletter og sikrer, at alle felter og informationer bliver mappet korrekt. Vi kommer også gerne med anbefalinger til liste-struktur og best practices, der vil gøre jeres hverdag nemmere.

Design

Mange bliver frustrerede når det kommer til design. Vi har dygtige grafiske og digitale designere ansat, der kan hjælpe dig med at ramme jeres visuelle udtryk. Vi sørger for at bygge templates, der svarer til jeres øvrige visuelle identitet, og opfylder regler og best practises inden for design hierarki, typografi, farvevalg, konverteringsoptimering mm.

Segmentering

Segmentering af jeres brugere og kunder er et af de vigtigste værktøjer i din marketingsværktøjskasse, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse jeres budskab så det passer perfekt til hvor brugeren er i brugerrejsen og købsprocessen. Vi analyserer jeres data grundigt og sætter herefter segmenter op, der giver dig mulighed for at skræddersy jeres kommunikation. Selvfølgelig i samarbejde med jer og med hensyn til jeres strategi og mål for forretningen.

Test

Test af budskaber, design og timing er en essentiel del af et email marketing-setup. Med Klaviyo er det nemt at sætte op – men hvad skal du egentlig teste på? Hvad skal du bruge indsigterne til? Og får du fulgt ordentlig op på de læringer, data forærer dig? Vi hjælper dig med at lave et effektivt test setup, og rådgiver om muligheder, nye tiltag og hvilke håndtag og knapper I med
fordel kan skrue på.

Skal vi tale videre?

Vi er altid klar til at tage en dialog om jeres ambitioner, og hvordan vi kan kan udvikle jeres digitale kanaler og vækste jeres forretning.

Vores kunder

Et lille udsnit af de kunder vi hjælper med e-mail marketing