“Kvantespring” episode 2.2: Google er færdige med småkager

Medvirkende: Rasmus Holmen, Head of Tech and Data hos Cadreon.

Det er for galt at virksomheder kan tracke brugernes adfærd i Chrome-browseren. Det mener Google, der nu udfaser tredjepartscookies og hermed følger Mozilla, Apple og Microsoft som har gjort det samme. Alt sammen for at beskytte brugernes privacy, når vi klikker rundt.

Men eksperter er allerede på banen med kritik af Googles træk. Med udfasningen lukker de store techplatforme sig endnu mere om sig selv og ejerskabet over data bliver centraliseret i de såkaldte walled worlds hos techgiganterne. Hvilken betydning har det her for onlinevirksomhederne og de bureauer der anvender tredjepartscookies til onlinemarketing? Det sætter vi spot i denne udgave af Kvantespring

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 2.2: Google er færdige med småkager
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

1611918380888
Gæst

Rasmus Holmen

Head of Tech and Data hos Cadreon.