“Kvantespring” episode 2.3: Da Corona ramte detailhandlen

Medvirkende: Martin Jagd Graeser, CEO og founding partner hos Kvantum Copenhagen, og Lars Hemming Jørgensen, investor, iværksætter og bestyrelsesmedlem hos Ecco

Lad mig slå fast med det samme – det her bliver en meget lang intro, hvis jeg skal liste alle de problemer op, som corona-epidemien har ført og fortsat fører med sig. Derfor vil jeg kort konstatere, at den her, med vores statsministers udtryk ’lumske sygdom ’, har slået bunden ud af alt, hvad der hedder forretningsstrategier og fem-års visioner – for i dag og i morgen er og bliver en ny og uforudsigelig virkelighed.

Hvad, der dog er helt sikkert, er, at det bliver de virksomheder, der formår at forny sig og tænke kreativt, som på den anden side af coronakrisen står stærkest. Se bare på Uber og Airbnb, der er produkter af efterskælvet fra finanskrisen i slutningen af 00’erne – så hvor er mulighederne i dette for mange erhvervsmæssige gråvejr? Det kigger vi på i dag – og tro mig, der er mange.

Om de medvirkende

"Kvantespring" episode 2.3: Da Corona ramte detailhandlen
Vært

Rasmus Lehmann Hylleberg

Rasmus Lehmann Hylleberg er vært på Kvantespring, og har en baggrund som journalist og chefredaktør, samt anden erfaring med podcasting og radio. Der er derfor ingen slinger i valsen med Rasmus bag rattet som vært. Rasmus forstår at stille skarpe og udfordrende spørgsmål til sine gæster og samtidig holde en kontrolleret og behagelig tone. Vi er glade for at have Rasmus med os som vært.

Martin_Graeser
Gæst

Martin Jagd Graeser

CEO og founding partner hos Kvantum Copenhagen

"Kvantespring" episode 2.3: Da Corona ramte detailhandlen
Gæst

Lars Hemming Jørgensen

Investor, iværksætter og bestyrelsesmedlem hos Ecco.